gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2020. augusztus 8, szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

  Mennyeihír közösség


  Blog


  Félelem II. PDF Nyomtatás E-mail

  Akik Őreá néznek, azok felvidulnak, és orcájuk meg nem pirul. Ez a szegény kiáltott, és az Úr meghallgatta, és minden bajából kimentette őt. Az Úr angyala tábort jár az Őt félők körül és kiszabadítja őket. Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Áldott az az ember, aki Őbenne bízik. Féljétek az Urat, ti szentjei! Mert akik Őt félik, nincs fogyatkozásuk. Az oroszlánkölykök szűkölködnek, éheznek; de akik az Urat keresik, semmi jót sem nélkülöznek.” (Zsoltárok 34,5-10) Ez az a félelem, amitől nem akarunk soha szabaddá válni, az Istentől való félelem, hogy féljük, tiszteljük az Urat. Mert nincs azoknak szükségük, akik Őbenne bíznak.

                     

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  Félelem I. PDF Nyomtatás E-mail

  "Áldom az Urat minden időben, dicsérete mindig ajkamon van!” (Zsoltárok 34,1) Ha áldod, dicséred az Urat, akkor ezzel egy időben nem lehetsz félelemben is. Még az sem számít, hogy ha a dolgok nem klappolnak úgy, ahogy azt szeretnéd. De ha közben folyamatosan, kitartóan dicséred az Urat, akkor ezek a tényezők meg fognak változni. Mert az Ige helyre teszi ezeket az életedben és a Jézus neve megváltoztatja a körülményeidet. "Kerestem az Urat és meghallgatott engem, és minden félelmemből kimentett engem.” (Zsoltárok 34,4) Ha minden félelmedből kimentett, akkor mennyi maradt? Ez azt jelenti, hogy nem maradt semmi, amitől félned kellene.

                     

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  << Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

  6. oldal / 42

  Legfrissebb blogbejegyzések

  • HÁZASSÁG 56. A férjek figyelmébeA férjek figyelmét szeretném felhívni a következőkre. Miért is helyezte a Bibliába Isten az Énekek énekét? Nem csu­pán azért, hogy kitöltsön egy helyet. Isten mindent vala­milyen céllal tesz. Ami itt található, az része az elhí­vá­sunk­nak, a kül­detésünknek. A Message Bibel-ban ez olyan fennkölten hang­zik, amit otthon gyakoroljatok. Ha elő akarsz hozni a fele­ségedből bi­zonyos erényeket, kincseket, akkor az alábbiak sze­rint szólj. Nézz a feleségedre, miközben mosolyogsz rá, és kezdj el idézni az Énekek énekéből.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   7 szavazat
  • HÁZASSÁG 55. Szavak és cselekedetekMi a férj dolga? Szólni. És mi a feleség dolga?Csendben maradni. Istennek van humorérzéke! Úgy néz ki, mintha miután idehelyezett minket a Földre, jól megkavar­ta volna ezt a dolgot. A hústestünk ugyanis pontosan az ellen­kezőjét akarja tenni. Férjek, hányszor mondtátok a feleségeteknek ezen a héten, hogy milyen gyönyörű? És feleségek, hányszor közöltétek a fér­jetekkel az elmúlt napokban, hogy amit fölvett, abban lehetet­lenül néz ki? Tudnunk kell, hogyan cseréljük gyorsan vissza a szerepe­ket.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat
  • HÁZASSÁG 54. A csendes feleségAkiknek [feleségnek] ékessége ne legyen külső, hajuknak fonogatásából és aranynak felra­kásából vagy öltözékek felvevéséből való; hanem a szívnek elrejtett embere, a szelíd és csendes szellem romolhatatlanságával, ami igen becses az Isten előtt.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat

  Facebook