gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2020. augusztus 8, szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

  Mennyeihír közösség


  Blog


  Egyek vagytok Krisztussal PDF Nyomtatás E-mail

  "És azon a napon nem kérdeztek majd engem semmiről. Bizony, bizony mondom néktek, hogy amit csak kérni fogtok az Atyától az én nevemben, megadja néktek. Mostanáig semmit sem kértetek az Atyától az én nevemben: kérjetek és megkapjátok, hogy a ti örömetek teljes legyen." (János 16,23-24) Az Atyához imádkozunk Jézus nevében. Nem Jézushoz, hanem Jézus nevében mondjuk az imánkat az Atyának. Amikor a kéréseidet tárod elő, tudnod kell, hogy ki vagy Krisztusban. Amikor valóban megérted, hogy az Atyához kell imádkoznod Jézus nevében, akkor fogod tudni igazán, hogy ki vagy Krisztusban. Akkor tudni fogod, hogy te vagy az Úr hangja itt a Földön. Az Ő helyében állsz, Őt képviselve.

                     

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  A nyelvek különböző fajtái PDF Nyomtatás E-mail

  "Mert aki nyelveken szól, nem embereknek szól, hanem az Istennek; mert senki sem érti, hiszen a Szellem által szól titkokat." (I. Korinthus 14,2) Micsoda áldása ez Istennek! Ez azt jelenti, hogy kódolt nyelv. A világ szeme elől elrejtett nyelv. Amikor te a Szellem késztetésére nyelveken szólsz, akkor Istenhez szólsz. Ez közted és Isten között zajlik. Hatalmas áldásokat takar ez az imádság. Nagyobb kincs, mint gondolod.


                     

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  << Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

  7. oldal / 42

  Legfrissebb blogbejegyzések

  • HÁZASSÁG 56. A férjek figyelmébeA férjek figyelmét szeretném felhívni a következőkre. Miért is helyezte a Bibliába Isten az Énekek énekét? Nem csu­pán azért, hogy kitöltsön egy helyet. Isten mindent vala­milyen céllal tesz. Ami itt található, az része az elhí­vá­sunk­nak, a kül­detésünknek. A Message Bibel-ban ez olyan fennkölten hang­zik, amit otthon gyakoroljatok. Ha elő akarsz hozni a fele­ségedből bi­zonyos erényeket, kincseket, akkor az alábbiak sze­rint szólj. Nézz a feleségedre, miközben mosolyogsz rá, és kezdj el idézni az Énekek énekéből.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   7 szavazat
  • HÁZASSÁG 55. Szavak és cselekedetekMi a férj dolga? Szólni. És mi a feleség dolga?Csendben maradni. Istennek van humorérzéke! Úgy néz ki, mintha miután idehelyezett minket a Földre, jól megkavar­ta volna ezt a dolgot. A hústestünk ugyanis pontosan az ellen­kezőjét akarja tenni. Férjek, hányszor mondtátok a feleségeteknek ezen a héten, hogy milyen gyönyörű? És feleségek, hányszor közöltétek a fér­jetekkel az elmúlt napokban, hogy amit fölvett, abban lehetet­lenül néz ki? Tudnunk kell, hogyan cseréljük gyorsan vissza a szerepe­ket.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat
  • HÁZASSÁG 54. A csendes feleségAkiknek [feleségnek] ékessége ne legyen külső, hajuknak fonogatásából és aranynak felra­kásából vagy öltözékek felvevéséből való; hanem a szívnek elrejtett embere, a szelíd és csendes szellem romolhatatlanságával, ami igen becses az Isten előtt.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat

  Facebook