gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2020. augusztus 8, szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

  Mennyeihír közösség


  Blog


  A kemény szív PDF Nyomtatás E-mail

  „Annak okáért, amint a Szent Szellem mondja: Ma, ha az Ő szavát halljátok, meg ne keményítsétek a ti szíveteket,…” (Zsidó 3.7) Isten nem akarja távol tartani tőlünk az akaratát, nem akarja elrejteni. De akkor miért nincsenek sokan a helyükön? Itt láthatod, hogy miért. Megkeményítik a szívüket. Sokan gondolják, hogy nem keményítenék meg soha a szívüket Isten felé. Az igazság az, hogy valószínűleg már te is megtetted, csak nem annak nevezted.

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  Nincs megalkuvás PDF Nyomtatás E-mail

  „Kiáltánk azért az Úrhoz, a mi atyáink Istenéhez, és meghallgatta az Úr a mi szónkat, és megtekintette a mi nyomorúságunkat, kínunkat és szomorúságunkat, és kihozott minket az Úr Egyiptomból erős kézzel, kinyújtott karral, nagy rettentéssel jelekkel és csodákkal, És behozott minket e helyre, és adta nékünk ezt a földet, a tejjel és mézzel folyó földet." (V. Mózes 26,7-9) Milyen helyre? Kánaán földjére. Kánaán földje egy áldott hely volt? Egyiptom volt az a hely, amit Isten elrendelt a zsidók számára? Nem. Minek a helye volt Egyiptom? A megkötözöttség helye. Az egy olyan hely volt, ahol ők nem Istent imádták, hanem azt a szemetet imádták, amit az egyiptomiak imádtak akkor. Nagyon sokan a napistent, a vízistent, a folyó istenét imádták, meg ilyen dolgokat. Tehát olyan hely volt, ahol a zsidók nem a szövetségben jártak, nem engedelmeskedtek Istennek, az istentelenség helye volt. Egyiptom az istentelen világnak a képe. A keresztények nem élhetnek istentelen helyen.

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  << Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

  9. oldal / 42

  Legfrissebb blogbejegyzések

  • HÁZASSÁG 56. A férjek figyelmébeA férjek figyelmét szeretném felhívni a következőkre. Miért is helyezte a Bibliába Isten az Énekek énekét? Nem csu­pán azért, hogy kitöltsön egy helyet. Isten mindent vala­milyen céllal tesz. Ami itt található, az része az elhí­vá­sunk­nak, a kül­detésünknek. A Message Bibel-ban ez olyan fennkölten hang­zik, amit otthon gyakoroljatok. Ha elő akarsz hozni a fele­ségedből bi­zonyos erényeket, kincseket, akkor az alábbiak sze­rint szólj. Nézz a feleségedre, miközben mosolyogsz rá, és kezdj el idézni az Énekek énekéből.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   7 szavazat
  • HÁZASSÁG 55. Szavak és cselekedetekMi a férj dolga? Szólni. És mi a feleség dolga?Csendben maradni. Istennek van humorérzéke! Úgy néz ki, mintha miután idehelyezett minket a Földre, jól megkavar­ta volna ezt a dolgot. A hústestünk ugyanis pontosan az ellen­kezőjét akarja tenni. Férjek, hányszor mondtátok a feleségeteknek ezen a héten, hogy milyen gyönyörű? És feleségek, hányszor közöltétek a fér­jetekkel az elmúlt napokban, hogy amit fölvett, abban lehetet­lenül néz ki? Tudnunk kell, hogyan cseréljük gyorsan vissza a szerepe­ket.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat
  • HÁZASSÁG 54. A csendes feleségAkiknek [feleségnek] ékessége ne legyen külső, hajuknak fonogatásából és aranynak felra­kásából vagy öltözékek felvevéséből való; hanem a szívnek elrejtett embere, a szelíd és csendes szellem romolhatatlanságával, ami igen becses az Isten előtt.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat

  Facebook