gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2020. augusztus 8, szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

  Mennyeihír közösség


  Blog


  Ő mindig vezet PDF Nyomtatás E-mail

  Isten nem tette nehézzé, hogy megtaláljuk az Ő akaratát az életünkre nézve. Nagyon szomorú, hogy sok keresztény ennek épp fordítottját hiszi. Hogy Isten akarata nagyon misztikus, titokzatos dolog, és ha majd elég szellemi lesz, akkor esetleg megtalálja, vagy ha 40 éven át szoros közelségben jár Istennel, akkor lehet, hogy egy részére rájön. De ez nem igaz. Ez egyáltalán nem igaz, mert Istennek nem az az érdeke, hogy elrejtse előlünk az akaratát. Nem érdeke, hogy távolivá és titokzatossá, elérhetetlenné tegye azt.

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  Merj nagyot álmodni, hinni és kérni PDF Nyomtatás E-mail

  Álmodj nagyokat, gondolj nagyokat, kérj nagyokat, vess nagyokat, igényelj nagyokat, lépj ki nagy dolgokban, mert olyan Istened van, aki a legnagyobb dolgot is, amit kérni tudnál Tőle, képes megtenni. És még e fölött is, bőségesen képes megtenni és teljesíteni minden kérésedet. Soha nem mentem úgy Isten elé, hogy valamit hitben akartam igényelni, soha nem volt még az életemben, hogy az Úrhoz mentem volna valami nagyot kérni, és az Úr erre azt válaszolta volna, húúú, mennyi? Soha nem történt ilyen.

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  << Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

  10. oldal / 42

  Legfrissebb blogbejegyzések

  • HÁZASSÁG 56. A férjek figyelmébeA férjek figyelmét szeretném felhívni a következőkre. Miért is helyezte a Bibliába Isten az Énekek énekét? Nem csu­pán azért, hogy kitöltsön egy helyet. Isten mindent vala­milyen céllal tesz. Ami itt található, az része az elhí­vá­sunk­nak, a kül­detésünknek. A Message Bibel-ban ez olyan fennkölten hang­zik, amit otthon gyakoroljatok. Ha elő akarsz hozni a fele­ségedből bi­zonyos erényeket, kincseket, akkor az alábbiak sze­rint szólj. Nézz a feleségedre, miközben mosolyogsz rá, és kezdj el idézni az Énekek énekéből.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   7 szavazat
  • HÁZASSÁG 55. Szavak és cselekedetekMi a férj dolga? Szólni. És mi a feleség dolga?Csendben maradni. Istennek van humorérzéke! Úgy néz ki, mintha miután idehelyezett minket a Földre, jól megkavar­ta volna ezt a dolgot. A hústestünk ugyanis pontosan az ellen­kezőjét akarja tenni. Férjek, hányszor mondtátok a feleségeteknek ezen a héten, hogy milyen gyönyörű? És feleségek, hányszor közöltétek a fér­jetekkel az elmúlt napokban, hogy amit fölvett, abban lehetet­lenül néz ki? Tudnunk kell, hogyan cseréljük gyorsan vissza a szerepe­ket.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat
  • HÁZASSÁG 54. A csendes feleségAkiknek [feleségnek] ékessége ne legyen külső, hajuknak fonogatásából és aranynak felra­kásából vagy öltözékek felvevéséből való; hanem a szívnek elrejtett embere, a szelíd és csendes szellem romolhatatlanságával, ami igen becses az Isten előtt.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat

  Facebook