gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2022. június 30, csütörtök, Pál napja van. Holnap Tihamér és Annamária napja lesz.

  Hűnek maradni egy hűséges Istenhez PDF Nyomtatás E-mail
  1966. július 15.-én, este 7 óra körül egy prédikátor megkérdezte tőlem: "Elveszed ezt az asszonyt feleségül?" Akkor, abban a pillanatban egy egy-asszonyos férfivá váltam. Elköteleztem magam a feleségemhez. Nem azt mondtam: "Megpróbálom." Ez nem lett volna helyes válasz. Azt mondtam: "Igen, megteszem." Elköteleztem magam akkor és ott amikor kimondtam azokat a szavakat, a dolog végérvényesen eldőlt. Ezért a házasságtörés nem kérdés az életemben és soha nem is volt, még csak kísértést sem jelent. Ez eldőlt 40 évvel ezelőtt, és nem nézek másik asszony után. Ehhez meg kellene törnöm a feleségemmel kötött szövetségemet. Meg kellene szegnem, amire elköteleztem magam. Ezt egyszerűen nem fogom megtenni.
  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  Élni a szeretetet... nem lehetetlen álom! PDF Nyomtatás E-mail

  Sokan mondják, hogy ismerik Istent. Mégis hagyják magukat kirabolni abból a kapcsolatból, amit Jézus valójában szeretne velük. Hosszú igerészleteket tudnak idézni, sőt, többen éveket töltöttek bibliaiskolában az Igét tanulmányozva. Tévednek, amikor azt gondolják: Imádkozom, és olvasom az Igét minden nap..., azt hiszem, ez azt jelenti, hogy Jézusban lakozom. Nem értik, hogy mi a lakozás valójában. Bár fontos az olvasás, elmélkedés és Isten Igéjének hallgatása, de ettől önmagában még nem lakozol Jézusban. Ahhoz, hogy igazi „lakozó” legyél, nem csak hallgatnod kell az Igét, hanem meg is kell cselekedned. A lakozás, engedelmesség! Ahogy Jézus mondta:

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  << Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

  2. oldal / 42

  Legfrissebb blogbejegyzések

  • HÁZASSÁG 56. A férjek figyelmébeA férjek figyelmét szeretném felhívni a következőkre. Miért is helyezte a Bibliába Isten az Énekek énekét? Nem csu­pán azért, hogy kitöltsön egy helyet. Isten mindent vala­milyen céllal tesz. Ami itt található, az része az elhí­vá­sunk­nak, a kül­detésünknek. A Message Bibel-ban ez olyan fennkölten hang­zik, amit otthon gyakoroljatok. Ha elő akarsz hozni a fele­ségedből bi­zonyos erényeket, kincseket, akkor az alábbiak sze­rint szólj. Nézz a feleségedre, miközben mosolyogsz rá, és kezdj el idézni az Énekek énekéből.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   7 szavazat
  • HÁZASSÁG 55. Szavak és cselekedetekMi a férj dolga? Szólni. És mi a feleség dolga?Csendben maradni. Istennek van humorérzéke! Úgy néz ki, mintha miután idehelyezett minket a Földre, jól megkavar­ta volna ezt a dolgot. A hústestünk ugyanis pontosan az ellen­kezőjét akarja tenni. Férjek, hányszor mondtátok a feleségeteknek ezen a héten, hogy milyen gyönyörű? És feleségek, hányszor közöltétek a fér­jetekkel az elmúlt napokban, hogy amit fölvett, abban lehetet­lenül néz ki? Tudnunk kell, hogyan cseréljük gyorsan vissza a szerepe­ket.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat
  • HÁZASSÁG 54. A csendes feleségAkiknek [feleségnek] ékessége ne legyen külső, hajuknak fonogatásából és aranynak felra­kásából vagy öltözékek felvevéséből való; hanem a szívnek elrejtett embere, a szelíd és csendes szellem romolhatatlanságával, ami igen becses az Isten előtt.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat

  Facebook