gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2020. augusztus 8, szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

  Mennyeihír közösség


  Blog


  Maradj tanítható! PDF Nyomtatás E-mail

  A büszkeség kezdeti formáját saját magadban felismered-e, meg tudod-e magadban határozni? Valaki mond neked valamit, ami nem tetszik. Azt mondod magadban: nekem ezt nem kell elviselnem, amit ez beszél. Alávetem magamat Istennek, de nem vetem alá magam senki embernek. Ezek híres utolsó szavak. Saul azt mondta: én megtettem, amit az Úr mondott. Sámuel erre azt felelte: nem, nem tetted meg! És Sámuel elindult, Saul pedig megragadta a ruháját és letépte róla. Ezzel neki vége. Vége a futásának, az életének. Igazából nem fedezte fel, hogy ő ezt Istennel teszi, hogy Isten magára vette ezt, mert ez a próféta Isten képviselője.

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  Ne tégy úgy, mint aki nem tudja PDF Nyomtatás E-mail

  Miért nincsenek az emberek a bőség helyén? Sok kereszténytől hallani: hú, hát én próbálom megtalálni Isten akaratát már évek óta, imádkozzatok értem. Ez így nem igaz. Az emberek szeretnék, ha ez így lenne. Ez körülbelül olyan, mint amikor valaki nem képes lefogyni. Az emberek inkább ráfogják, hogy ez valami rejtély. – Nem is ettem semmit ezen a héten, és tíz kilót híztam, mi történt? Nem tudom, senki nem érti. – Például én is egy picit fölszedtem, de bizony tudom, hogyan került föl rám az a pár kiló. Valaki azt mondta: hát nem értem, hogy történt, húsz kilót híztam, 3-4 hónap leforgása alatt, pedig nem eszek semmit szinte. A tested nem tud kitermelni 20 kiló zsírt, csak a puszta levegőből. Valamiből ki kellett termelnie azt a plusz 20 kilót.

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  << Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

  3. oldal / 42

  Legfrissebb blogbejegyzések

  • HÁZASSÁG 56. A férjek figyelmébeA férjek figyelmét szeretném felhívni a következőkre. Miért is helyezte a Bibliába Isten az Énekek énekét? Nem csu­pán azért, hogy kitöltsön egy helyet. Isten mindent vala­milyen céllal tesz. Ami itt található, az része az elhí­vá­sunk­nak, a kül­detésünknek. A Message Bibel-ban ez olyan fennkölten hang­zik, amit otthon gyakoroljatok. Ha elő akarsz hozni a fele­ségedből bi­zonyos erényeket, kincseket, akkor az alábbiak sze­rint szólj. Nézz a feleségedre, miközben mosolyogsz rá, és kezdj el idézni az Énekek énekéből.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   7 szavazat
  • HÁZASSÁG 55. Szavak és cselekedetekMi a férj dolga? Szólni. És mi a feleség dolga?Csendben maradni. Istennek van humorérzéke! Úgy néz ki, mintha miután idehelyezett minket a Földre, jól megkavar­ta volna ezt a dolgot. A hústestünk ugyanis pontosan az ellen­kezőjét akarja tenni. Férjek, hányszor mondtátok a feleségeteknek ezen a héten, hogy milyen gyönyörű? És feleségek, hányszor közöltétek a fér­jetekkel az elmúlt napokban, hogy amit fölvett, abban lehetet­lenül néz ki? Tudnunk kell, hogyan cseréljük gyorsan vissza a szerepe­ket.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat
  • HÁZASSÁG 54. A csendes feleségAkiknek [feleségnek] ékessége ne legyen külső, hajuknak fonogatásából és aranynak felra­kásából vagy öltözékek felvevéséből való; hanem a szívnek elrejtett embere, a szelíd és csendes szellem romolhatatlanságával, ami igen becses az Isten előtt.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat

  Facebook