gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2019. június 25, kedd, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.

  Mennyeihír
  Hűnek maradni egy hűséges Istenhez PDF Nyomtatás E-mail
  1966. július 15.-én, este 7 óra körül egy prédikátor megkérdezte tőlem: "Elveszed ezt az asszonyt feleségül?" Akkor, abban a pillanatban egy egy-asszonyos férfivá váltam. Elköteleztem magam a feleségemhez. Nem azt mondtam: "Megpróbálom." Ez nem lett volna helyes válasz. Azt mondtam: "Igen, megteszem." Elköteleztem magam akkor és ott amikor kimondtam azokat a szavakat, a dolog végérvényesen eldőlt. Ezért a házasságtörés nem kérdés az életemben és soha nem is volt, még csak kísértést sem jelent. Ez eldőlt 40 évvel ezelőtt, és nem nézek másik asszony után. Ehhez meg kellene törnöm a feleségemmel kötött szövetségemet. Meg kellene szegnem, amire elköteleztem magam. Ezt egyszerűen nem fogom megtenni.
  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  Mi történt a kereszten? 1. rész PDF Nyomtatás E-mail
   Jézus áldozata
  A húsvét a legnagyobb keresztény ünnep. Legalábbis annak kellene lennie, mert Isten megváltási terve ekkor valósult meg. De ehhez mélyebben meg kellene érteni azt, ami a kereszten, és azt követő három napon történt. A golgotai események fizikai oldalát többnyire ismerik az emberek, ezért most inkább a szellemi történésekben mélyedjünk el. A szellemi dolgok megértése hatalmas áldást hoz az életünk minden területére. Az Úr Jézusról készült filmek is csak a látható eseményeket adják vissza. Jézus haláláért nem okolható egy ember sem. A keresztre feszítésnek meg kellett lennie, mert Isten akarata volt ezáltal az ember megváltása.
  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  Pályaválasztás PDF Nyomtatás E-mail
  Meg kell változtatnunk, hogy hogyan tanítjuk a gyermekeinket. Hallod, ahogy a szülők azt mondják a gyerekeiknek, „ó édesem, te olyan okos vagy, bármit meg tudsz tenni, amit akarsz, azt megtehetsz.  Bármi lehetsz, ami csak lenni szeretnél”, de ez nem így van, ez nem igaz! Igen mondd nekik, hogy okosak, de nem lehetnek bármik, amik csak ők szeretnének. Az nem az ő dolguk, hogy ők maguk döntsék el, mik akarnak lenni. Hanem az ő dolguk az, hogy ők rájöjjenek arra, felfedezzék azt, amit már Isten elrendelt a számukra, hogy ők legyenek, mielőtt még megszülettek volna. Csak így tudnak teljesen áldottak lenni és így tudnak megelégedettek lenni.
  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  Biblia a mobilodra PDF Nyomtatás E-mail
  Majdnem minden mobil alkalmas arra, hogy megjelenítse a Bibliát! Három különböző lehetőség közül választhatsz, amelyek segítségével mobilon is olvashatod az Igét, sőt nem csak olvashatod, hanem bizonyos szinten tanulmányozni is tudod! Ezek bár nem helyettesítik a számítógépes programokat, pl. a Biblia-Felfedező programot, de kiegészítik azt. Egy számítógépen továbbra is sokkal nagyobbak a lehetőségek, mint egy kicsi, kézben is elférő készüléken, de mindegyik programnak meg van a maga helye, amikor érdemes használni. Pl. utazás alkalmával, ha nincs nálunk a Bibliánk, akkor mobilon is lehet olvasni az Igét!
  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  Gyerekek fegyelmezése PDF Nyomtatás E-mail
  Hát nem csodálatos szülőnek lenni? Őszintén állíthatom, hogy gyermekeim minden életkorában élveztem az anyaságot, csecsemőkoruktól egyetemista korukig. Négy gyermekem felnevelése során megtanultam egy fontos igazságot: Isten kegyelme elegendő, akárhány évesek is a gyerekeid. Ő mindig megadja a szükséges bölcsességet. A Jakab 1,5 azt mondja: „Ha pedig valakinek közületek nincs bölcsessége, kérjen Istentől, aki mindenkinek készségesen és szemrehányás nélkül ad; és megadatik néki.” Ez egy nagyszerű Ige szülőknek. Nem olyasvalakitől kérünk bölcsességet, aki nem adja meg azt. Isten azt mondja: „Kérj, és én adok, többet, mint várnád.” Az Amplified Bible így mondja: „Kérj az adni akaró Istentől.” Nemrégiben megkérdeztem az Urat, hogyan állunk ma a gyermekneveléssel, és meglepő választ kaptam: „Segíteni szeretnék, de a népem nem hagyja. Bezárják az ajtót a bölcsességem és kegyelmem előtt.” Ezt tesszük, mikor a világhoz fordulunk gyermeknevelési tanácsokért. Ne feledjük, Isten teremtett minket, és a gyermekeinket is. Ismeri őket tetőtől talpig.
  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  << Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

  1. oldal / 17

  Facebook