gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2018. július 21, szombat, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

  Használati feltételek PDF Nyomtatás E-mail

  Üdvözlünk a Mennyeihír oldalon! A Mennyeihír a KSzE közösségi oldalaként üzemeltetett online társasági hálózati szolgáltatás. Ez a honlap non profit célból készült és a szerkesztő, Illés József tulajdona.

  A Mennyeihír.hu használatával elfogadod az alábbi használati feltételeket.

  Tartalomjegyzék:

  1. A használati feltételek módosításának lehetősége
  2. Szolgáltatás
  3. Felhasználói magatartás
  4. Tartalom
  5. A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek
  6. A felhasználói fiók törlése
  7. A felhasználói fiók megszüntetése
  8. A felhasználó kérésére történő adatmódosítás
  9. Elhunyt személyek regisztrációi
  10. Szavatosság kizárása
  11. Nemzetközi használat


  1. A használati feltételek módosításának lehetősége:

  A Mennyeihír.hu fenntartja a jogot, hogy jelen használati feltéteket a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával, azaz az Menyeihir.hu-ra történő belépéssel - elfogadod a módosított használati feltételeket.


  2. Szolgáltatás:

  A szolgáltatást Illés József, mint magánszemély nyújtja, mellyel kapcsolatban megértetted és elfogadod az alábbiakat:

  • amennyiben regisztrálod magad a rendszeren, meg kell adnod egy érvényes e-mail címet, valamint a regisztrációs folyamatban választanod kell egy jelszót;
  • a jelszó titokban tartásáért te felelsz;
  • a Mennyeihír.hu haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról;
  • hozzájárulsz ahhoz, hogy a Mennyeihír.hu kérése alapján bizonyos, korlátozott információt nyújtasz magadról (amely információnak időszerűnek, teljesnek és a valóságnak megfelelőnek kell lennie); és
  • ezt az információt fenntartod és frissíted annak érdekében, hogy időszerű, teljes és a valóságnak megfelelő legyen.

  Jelen szolgáltatást csak természetes magánszemélyek vehetik igénybe. A nem természetes magánszemélyek megjelenítésére létrehozott adatlapokat (pl.: közösségi, üzleti, társadalmi célú regisztráció) a Mennyeihír.hu minden előzetes felszólítás nélkül törölheti rendszeréből.

  14 éven aluli természetes magán személyek a szolgáltatást csak szülői engedéllyel vehetik igénybe.

  Amennyiben a neved vagy egyéb személyes azonosításra alkalmas adatod félrevezető, a Mennyeihír.hu fenntartja a jogot, hogy a felhasználó kilétét ellenőrizze, a félrevezető adatok használata elkerülése érdekében. Megértetted és hozzájárulsz ahhoz, hogy az ellenőrző e-mailt 24 órán belül megválaszolod, ellenkező esetben a felhasználói adatlapod törlésre kerülhet. Amint a Mennyeihír.hu tényleges tudomást szerez a vélelmezett félrevezető adatok használatáról, a Mennyeihír.hu a felhasználók hozzáférését az ellenőrzési folyamat lezárásáig korlátozni jogosult.

  A Mennyeihír.hu nem tartozik felelősséggel ezen kötelezettség nem teljesítésével okozott hiányért vagy károkért. Ezt meghaladóan megértetted és hozzájárulsz ahhoz, hogy valamennyi felhasználó adatait, beleértve a tiédet is, a Mennyeihír.hu összegyűjtse, felhalmozza és névtelenül a Mennyeihír rendszerébe integrálja, valamint az így a tőled és más felhasználóktól összegyűjtött adatokat anonim statisztikai és analitikus bejelentési célokra felhasználja. Megértetted és hozzájárulsz ahhoz, hogy ettől eltérő rendelkezés hiányában az Mennyeihír.hu semmilyen módon nem kontrollálja, ellenőrzi vagy nem hagyja jóvá az információt a Mennyeihír.hu oldalon.

  A Mennyeihír.hu fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást bármely felhasználó felé megtagadja.


  3. Felhasználói magatartás:

  Beleegyezel abba, hogy felelősségteljes magatartást tanúsítasz, és más felhasználókkal és tagokkal szemben tiszteletteljesen viselkedsz.

  Ezen feltételek elfogadásával beleegyezel abba, hogy a szolgáltatást nem használod más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon a felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére. A Mennyeihír.hu fenntartja a jogot, hogy előzetes felszólítás nélkül törölje vagy korlátozza azokat a felhasználókat, akik más egyéneket zaklattak akár üzenettáblákon, magánüzenetek formájában vagy bármely más módon.


  4. Tartalom:

  Teljes mértékben felelős vagy azért a tartalomért, amit a Mennyeihír.hu-n elhelyezel, ideértve, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, személyes üzeneteket és bármely tartalom következményeit is.

  A Mennyeihír.hu nem ellenőrzi a felhasználók által rendelkezésre bocsátott tartalmakat. A Mennyeihír.hu mint közvetítő szolgáltató nem felelős a továbbított információért.

  Megértetted és hozzájárulsz ahhoz, hogy a Mennyeihír.hu minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, amelyeket a kizárólagos döntési jogkörében jogellenesnek, más személyiségi jogába ütköző, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak talál.


  5. A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például - de nem kizárólagosan - az alábbiakat:

  A Mennyeihír.hu weboldal bármely részének módosítása, adaptációja vagy visszafejtése;

  Bármely automatikus alkalmazás, keresőrobot, oldal kereső vagy visszafejtő, illetve bármely más olyan alkalmazás használata, amellyel a Mennyeihír.hu-szolgáltatás vagy annak bármely része elérhető vagy indexelhető;

  A Mennyeihír.hu számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolási vagy behatolási kísérlet (hacking);

  Más tagokról információ gyűjtése jogosulatlan célokból (ideértve neveket és/vagy e-mail címeket);

  A Mennyeihír.hu weboldalai bármely részének újraformázása vagy szerkesztése;

  Megszerzett anyagok publikálása;

  Felhasználói azonosítók automatikus módszerekkel vagy csalárd, illetve tisztességtelen fondorlattal történő létesítése;

  Nemkívánatos elektronikus kommunikáció létesítése vagy továbbítása, mint a 'spam, vagy más tagoknak küldött lánclevelek (hoax), vagy a többi tagnak a szolgáltatás használata során bármely egyéb módon történő zavarása, ideértve az adatlapon elhelyezett és mások jogait sértő fényképeket, az oda nem illő zavaró, agresszív vagy témán kívüli (offtopic) hozzászólásokat, hirdetéseket, illetve azokat az ismételt hozzászólásokat és hirdetéseket.

  Bármely harmadik személy anyagainak rendelkezésre bocsátása a harmadik személy hozzájárulása nélkül;

  Olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek félrevezető módon azt a képzetet keltik, hogy azokat a Mennyeihír.hu hagyta jóvá;

  Vírusok, férgek, hibák, trójai falovak vagy bármely más destruktív elemek továbbítása;

  Olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek jogellenesek vagy jogellenes tevékenységre buzdítanak, esetleg azt hirdetik;

  Hamis vagy félrevezető információ rendelkezésre bocsátása.


  6. A felhasználói fiók törlése:

  A Mennyeihír.hu fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek, különösen, ha az:

  * védjegyet sért,

  * mai vagy történelmi magyar vagy külföldi, közszereplő, közismert ember neve, kivéve, ha ez a felhasználó anyakönyvezetett neve.

  * más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő név,

  * obszcén vagy trágár kifejezés,

  * rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés,

  * burkolt vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető,

  továbbá

  * amennyiben 6 hónapon keresztül nem törént on-line belépés.


  7. A felhasználói fiók megszüntetése:

  Az oldalon való bejelentkezést követően, az adatlap "profil törlése" fül kiválasztásával történik.


  8. A felhasználó kérésére történő adatmódosítás:

  E-mail cím megváltoztatása, a regisztráció során megadott e-mail címről kell történjen.


  9. Elhunyt személyek regisztrációi:

  A halottakkal kapcsolatos ügyintézést csak email-en tudunk elfogadni. Vedd fel velünk a kapcsolatot az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.


  10. Szavatosság kizárása:

  A Mennyeihír.hu és annak tulajdonosa, kizár bármely és minden felelősséget a Mennyeihír.hu -szolgáltatáson elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. A Mennyeihír.hu kizár bármely és minden felelősségét az egyes tagok által tanúsított magatartásért.

  A Mennyeihír.hu-szolgáltatás, minden anyag, információ (ideértve korlátozás nélkül minden információt és anyagot, amelyet a a Mennyeihír.hu -szolgáltatáson keresztül lehet elérni vagy amelyhez ott lehet hozzáférni), az itt foglalt termékek és szolgáltatások minden szavatosság nélkül, 'ahogy vannak', úgy bocsáttatnak rendelkezésre.

  Beleegyezel abba, hogy a a Mennyeihír.hu -szolgáltatást kizárólag a saját kockázatodra használod és elfogadod, hogy a Mennyeihír.hu nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.

  A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.


  11. Nemzetközi használat:

  Az internet globális természetéből fakadóan hozzájárulsz ahhoz, hogy az interneten minden, a felhasználói magatartásra és elfogadható tartalomra vonatkozó helyi szabályt betartasz. Tudomásul veszed azt, hogy minden személyes adatot, információt és felhasználó által létrehozott tartalmat Magyarország területén, az Európai Unióban kontrollálnak, dolgoznak fel és tárolnak.


  Utolsó módosítás: 2010. március 31.

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   

  Facebook