gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2022. június 30, csütörtök, Pál napja van. Holnap Tihamér és Annamária napja lesz.

  Biblia a mobilodra PDF  | Nyomtatás |  E-mail
  Majdnem minden mobil alkalmas arra, hogy megjelenítse a Bibliát! Három különböző lehetőség közül választhatsz, amelyek segítségével mobilon is olvashatod az Igét, sőt nem csak olvashatod, hanem bizonyos szinten tanulmányozni is tudod! Ezek bár nem helyettesítik a számítógépes programokat, pl. a Biblia-Felfedező programot, de kiegészítik azt. Egy számítógépen továbbra is sokkal nagyobbak a lehetőségek, mint egy kicsi, kézben is elférő készüléken, de mindegyik programnak meg van a maga helye, amikor érdemes használni. Pl. utazás alkalmával, ha nincs nálunk a Bibliánk, akkor mobilon is lehet olvasni az Igét!


  Nézzük, melyek ezek az ingyenes lehetőségek:
  • e-Book-Mobil-Biblia:
  Ez egy sokat tudó, de kicsit bonyolultabb kezelésű mobilos Biblia program, sok-sok beállítási lehetőséggel. Fő jellemzője, hogy könyvszerűen jeleníti meg az Igét.

  Telepítése:
  A honlapról először le kell tölteni a saját számítógépünkre, majd telepíteni kell a mobilra. Ez általában a készülékhez adott számítógépes programmal oldható meg, összekötve a két eszközt. A mobilbiblia.hu oldalon pár képet is találsz a program működéséről.
  Letöltéséhez, képekhez és bővebb információkhoz klikk ide!

  • Go-bible:
  Ez egy olyan ingyenes program, amelyet a mobilbiblia.hu magyarított. Egy külső weboldalról angol kezelőfelülettel érhető el, de a szerkesztőknek annyira megtetszett, hogy érdemesnek látták magyar nyelvű felülettel kitenni a honlapjukra.

  Telepíteni hasonlóan kell, mint az e-Book-Mobil-Bibliát.
  Letöltéséhez, képekhez és bővebb információkhoz klikk ide!

  • WAP-Biblia:
  Ez kivételesen nem egy hagyományos program, amely a telefonon fut, mint az előző kettő. Hanem használatához WAP böngésző és folyamatos WAP kapcsolat szükséges! Sokkal többet tud, mint az előzőek, de WAP-ozás miatt használatának költségvonzata is van, amelyet a mobil szolgáltatónak kell fizetni. A WAP-ozás lényegében olyan, mint az internetes böngészés, tehát egy böngészővel oldalakat jelenítünk meg.
  Telepítése:
  Nem kell telepíteni, hanem a telefonon be kell állítani egy könyvjelzőt, amely a WAP-Bibliára mutat! A www.mobilbiblia.hu oldalon részletes útmutatást találsz a beállításáról!

  Az első két program csak az 1,7 MB dinamikus memóriával rendelkező készülékeken használható. Ezért már készül egy olyan változat is, amely kisebb dinamikus memóriájú telefonokon is működni fog. Ezekre a készülékekre a Bibliát csak több részletben lehet majd feltölteni.

  Összehasonlító táblázat:


  További info: www.mobilbiblia.hu

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
  Olvasottság: 15978
  Küldés (0)add comment

  Szólj hozzá Te is!
  Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

  busy
   

  Facebook