gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2017. december 16, szombat, Etelka és Aletta napja van. Holnap Lázár és Olimpia napja lesz.

  Antal Csaba

  További tanítások


  Eseménynaptár

  2017 December 2018 Január
  2017, December 16, Szombat
Alapértelmezett képe
  Ke Sz Cs Sz Va
  1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31
  Egyházunkról
  A Krisztus Szeretete Egyház Magyarországon bejegyzett, teljesevangéliumi keresztény egyház. Jim Sanders az egyházunk vezető lelkipásztora. A Texas A&M egyetem elvégzése után Dallasban a „Christ for the Nations” bibliaiskolában tanulta az Igét. 1978-ban kezdte misszionáriusi szolgálatát Izraelben, majd Ausztrália következett, ahol kilenc évig végzett pásztori munkát. Ma szolgálata Kelet-Európára, elsősorban Magyarországra terjed ki. Magyarországon a Krisztus Szeretete Egyház vezető lelkészeként teljesít szolgálatot. Gyakran találkozhatunk vele az ország csaknem valamennyi városában, falvában és határainkon túl tartott gyógyító istentiszteleteken, ahol Jézus Krisztus csodálatos ereje által ezrek gyógyultak és tértek meg az Úrhoz.


  Krisztus Szeretete Egyház 2012-ben is bejegyzett és elismert tagja a Full Gospel Fellowship of Churches and Ministers International (Nemzetközi Gyülekezetek és Szolgálók Teljesevangéliumi Közössége) szervezetnek.

  Hitalapelveinket röviden a következőkben foglalhatjuk össze:
  • A Biblia Istentől ihletett, nem ember akaratából származott, hanem a Szent Szellemtől indíttatva szólták azt Istennek szent emberei. (2Tim. 3,16. 2Pét. 1,21)
  • Hiszünk a Szentháromságban: az Atyában, a Fiúban és a Szent Szellemben. Az Atya Isten, akitől van a mindenség. (1Kor. 8,6) Az egyszülött Fiú, az Úr Jézus Krisztus, aki által van a mindenség. Jézus Krisztus a testet öltött Ige, aki a kezdetek óta létezik, és az Atyánál van. (1Kor. 8,6. Ján. 1,1) A Szent Szellem, az Igazságnak Szelleme, aki az Atyától származik, Jézus Krisztusról tesz bizonyságot. (Ján. 15,26)
  • Az ember teremtett lény; Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtette az embert. (1Móz. 1,26) Ádám felségárulása és bűnbeesése által az ember szellemében elkülönült Istentől. Egy ember által jött be a világra a bűn, és a bűn által a halál. A halál minden emberre elhatott, mert mindnyájan vétkeztek. (Róm. 5,12. 3,23) Jézus Krisztus, Istennek Fia azért jelent meg, hogy az ördög munkáit lerontsa. Az életét adta váltságul ,és kiontott vérét áldozatul az elveszett emberért, hogy megváltsa és visszaállítsa az embert Istennél. (1Ján. 3,8)
  • Hiszünk a szellemi újjászületésben és az újjászületés által nyert örök életben. „…Ha valaki újonnan nem születik, nem láthatja az Isten országát.” (Ján. 3,3) A szellemi újjászületést nem lehet elnyerni egy egyházhoz tartozás által, sem vízkeresztség által, sem más vallásos cselekedet által. Ahogy meg van írva: „Nem cselekedetekből, hogy senki ne kérkedjék.” (Ef. 2,9) Újjászületni a hitünk megvallása által lehet. „Mert ha a te száddal vallást teszel az Úr Jézusról, és szívedben hiszed, hogy az Isten feltámasztotta Őt a halálból, üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk a megigazulásra, szájjal teszünk pedig vallást az üdvösségre.” (Róm. 10,9-10)
  • Hiszünk a Szent Szellem keresztségében és a nyelveken szólásban. (Ján. 14,16-17. Csel. 1,8. 2,4. 2,38-39. 19,6)
  • Hiszünk a teljes és tökéletes megváltás részeként a szent gyógyulásban. (Ésa. 53,4-5. Márk 16,18. Mát. 8,17. 1Pét. 2,24. Gal. 3,13)
  • Hiszünk az Úr Jézus visszatérésében és a Krisztusban meghaltak feltámadásában, az élő hívők elragadtatásában. (1Thess. 4,16-17)
  • A megpróbáltatások ideje után Jézus visszajön a Földre az ezeréves királyság idejére, mint királyok Királya és urak Ura, valamennyi szentjével együtt, akik királyok és papok lesznek a királyságában. (Jel. 20,6)

  Azok, akik nem fogadták be a szívükbe a Megváltót, nem tették Jézust életük Urává és Megváltójává, és így halnak meg a bűneikben, örökre elvesznek. (Zsid. 9,27)  Elérhetőségek:

  Budapest XX. ker. Török Flóris utca 76.
  www.krisztusszeretete-egyhaz.hu
  Vasárnapi istentisztelet 9:30-kor kezdődik.  
  e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

  Kiindulási hely:


  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   

  Utolsó hozzászólások

  Házastárs kereső
  hézzafüzöm azt is hogy 28 éves vagyok és 8éve születtem ujá és járok a Krisztus...
  Házastárs kereső
  én is keresem az úrban való társat és hiszem hogy itt megtalálom az igazi úrban val...
  Házastárs kereső
  Szeretném megtalálni Isten által hozzám rendelt társat. Nagyon vágyok màr egy olyan...
  Házastárs kereső
  Sziasztok! Régóta a szívemen van, hogy legyen egy Társkeresős találkozás az Egyhá...

  Facebook