gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2022. július 2, szombat, Ottó napja van. Holnap Kornél és Soma napja lesz.

  Ügyelj az ajtóra PDF Nyomtatás E-mail

  Évekkel ezelőtt egy nap, amikor a gyógyító iskolában tanítottam, vége volt az alkalomnak és becsuktuk az irodát. Nagyon hideg volt és sötét volt már. Ahogy mentem kifelé, az ajtónál odajött hozzám egy fiatalasszony gyermekével a karjaiban. Sírva mondta, hogy nem tudott odaérni időben az alkalomra, de a kicsije beteg és imádkoznék-e érte? Mondtam, hogy persze. Ránéztem a picire és láttam, hogy lázas és úgy nézett ki, mint aki végigsírta az éjszakát.


  Rátettem a fejére a kezemet, és elkezdtem imádkozni, de az Úr leállított, és azt mondta, hogy ne imádkozz. Hányan tudjátok, hogy a Szent Szellem kell, hogy vezessen minket! Ugye tudjuk azt, hogy Isten tökéletes akarata e pici gyermek számára az, hogy teljesen gyógyult és egészséges legyen. Ezt tudjuk. De azért, amiért az emberek nem cselekszik Isten tökéletes akaratát, így eljátszhatják a jogukat Isten tökéletes akaratára az áldásokat illetően. Sokszor az emberek imádkoznak és nem érnek el semmilyen eredményt, mert ezt figyelmen kívül hagyják. Ahelyett, hogy megkérnék a Szent Szellemet, hogy mutassa meg, mit kell megváltoztatniuk, rendbe hozniuk. Ezt meg kell tenni, és akkor vagy kész arra, hogy elfogadj Istentől. Ha csak odafigyelnénk… A Szent Szellem jelzett a bensőmben, és azt mondta, hogy ne imádkozzak. Ne imádkozzak? - kérdeztem, vajon miért? Levettem a kezemet a pici fejéről, és megvizsgáltam a szívemet, és abban a pillanatban a tudás szava jött hozzám. Tudtam, hogy mi történt a családjukban, miközben a pici arcát néztem.

  Felnéztem az anyuka arcára és láttam, hogy ő is kisírt, és elgyötört. Tudtam a szívemben, hogy mi történt. Megkérdeztem tőle, hogy a férjeddel valami problémáitok vannak otthon? Kitört belőle a sírás. Pár perc után tudtam őt lecsillapítani, és azt mondta, hogy szörnyű a helyzet, csak veszekedünk és veszekedünk, mint a kutya és a macska. Mondtam neki, hogy az Úr azt jelezte a szívemben, hogy semmi jó nem fog abból származni, ha én most imádkozok ezért a gyermekért, mert visszaviszitek őt abba a környezetbe, ahol az ajtó tágasan nyitva áll az ellenség előtt. Mert a viszály, az ellenség megnyilvánult jelenléte!

  Az ellenség nem tud csak úgy besétálni az életedbe és megtenni dolgokat. Persze ezt szeretné, ha bárcsak megtehetné, de kell, hogy legyen egy nyitott ajtó, amin keresztül be tud lépni az életedbe. Az ördög megtenne sok mindent, ha megtehetné. Ehhez azonban, szüksége van egy nyitott ajtóra. Szüksége van hozzáférésre! De a hit becsukja előtte ezt az ajtót. A hit, pedig szeretet által munkálkodik. A szeretet, elzárja a hozzáférést. A félelem, az önzőség, a gyűlölet, megnyitja az ajtót. A viszály, az ellenség megnyilvánult jelenléte. A békesség viszont, az Isten megnyilvánult jelenléte!

  Az Úr jelzett a szívemben, hogy ezt rendbe kell hoznotok. - mondtam neki. Mert a gyermek állapota javulhat, de amint visszaviszik abba a házba, abba a környezetbe, ami tele van viszállyal, visszaesik. Azért, mert megnyíltok ezeknek a dolgoknak, és az ajtótok tárva-nyitva áll az ellenség előtt. Azt mondtam ennek a hölgynek, hogy rendbe kell hoznotok a dolgaitokat. Ha másért nem is, akkor a gyermek miatt. Mindegy, hogy mit gondolsz a férjedről vagy ő rólad, a gyermek érdekében menjetek, és ha fél éjszakát is akár fent kell maradnotok, hozzátok rendbe ezt a dolgot. Csukjátok be az ajtót az ellenség előtt. Gyorsan fog jönni így a gyermek gyógyulása is. Nagyon sokszor az emberek nem akarnak ebbe bele gondolni. De el kell ezen gondolkodnod, ha eredményeket akarsz. Figyelembe kell ezeket venned.  


  - Keith Moore -


  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
  Olvasottság: 10440
  Küldés (1)add comment

  Moga Laura Larisa hozzászólása:

  103
  ...
  \'smilies/tongue.gif\'
  ihiii köszönöm szépen, jó volt erre vissza emlékezni...hála az Úrnak, hogy vagytok ti nekem.
  2010 május 03

  Szólj hozzá Te is!
  Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

  busy
   

  Facebook