gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2021. szeptember 17, péntek, Zsófia napja van. Holnap Diána napja lesz.

  Vásárlási információk

  A kiadványok a Krisztus Szeretete Egyház gondozásában kerülnek kiadásra. A megrendeléseket a Krisztus Szeretete Egyház fogadja és teljesíti. A leadott megrendelésekkel kapcsolatban, ha bármilyen kérdése lenne, azt a következő elérhetőségek egyikén teheti meg:

  Krisztus Szeretete Egyház
  1203 Budapest,Török Flóris u. 76.
  Kapcsolattartó: Örkényiné Zarnócz Edda Klára
  Tel.: 36 1 283 5092
  Mobil: 36 30 301 7932
  E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


  Megrendelés leadása
  A webshopban történő vásárlás regisztráció nélkül történik.

  Szállítási feltételek
  A megrendelések a Magyar Posta Zrt.-n keresztül, utánvétes formában kerülnek kiszállításra. Szállítási költség a Magyar Posta Zrt. mindenkori díjszabása szerint történik, amely összegtől, súlytól függően 1000-2000 Ft közé tehető. Raktáron lévő könyvek várható szállítási határideje 3-7 munkanap.

  Személyes átvétel
  A megrendelt termékeket személyesen is átveheti az egyházunk Internet Klubjában (1203 Bp, Török Flóris u. 70 - bejárat a Topánka u. felől) a nyitva tartás ideje alatt, amely a következő:
  Hétfő-Szombat: 8.00-20.00
  Vasárnap: 14.00-20.00

  Ebben az esetben a megrendelésnél kérjük, válassza ki a személyes átvétel opciót. Megrendelése leadását követően értesítjük, hogy mikor veheti át a kiadványokat.  

  Fizetési feltételek
  A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget a csomag átvételekor a postásnak kell fizetnie. A csomagban minden esetben megtalálja a megrendeléséhez tartozó számlát.

  Sikertelen kézbesítés
  Amennyiben nem sikerül elsőre a kézbesítés, akkor a postás értesítést hagy, hogy mikor és hol vehető át a küldemény. Ez a hely általában a legközelebbi postahivatal.
  Ha a küldemény átvétele nem történik meg az arra biztosított időn belül, akkor azt a Posta visszaszállítja, de a postázási költség továbbra is a vásárlót terheli.

  Vásárlástól történő elállás
  A Megrendelőnek jogában áll vásárlási szándékától elállni, a megrendelt kiadványok kézhez vételétől számított nyolc napon belül. Ez esetben a kiadványok árát visszafizetjük. A visszajuttatás költségei a Megrendelőt terhelik. Kizárólag sérülés, használat mentes kiadványokat áll módunkban visszavenni.

  Garancia
  A Webshop-ban szereplő kiadványokat a lehető legnagyobb gondossággal ellenőrizzük, de a tévedés jogát fenntartjuk. A sérült, hibás kiadványokat visszacseréljük.

  Adatkezelés
  Adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.  A vásárlás menete

  1. Válassza ki a megvásárolni kívánt terméket és a „kosárba” gombra klikkelve helyezze azt a kosarába. Amennyiben több példányt is szeretne ugyanabból a kiadványból vásárolni, akkor a fel - le nyilakkal vagy manuális módon állíthatja be a kívánt darabszámot.
  2. Folytassa tovább a böngészést és az előbbiekhez hasonlóan gyűjtse a kosarába a megvásárolni kívánt könyveket.
  3. A kosara tartalma és összege a jobb oldali kosár menüpontban látható. Amennyiben módosítani szeretné a kosara tartalmát, kattintson a kosár menüpont alján lévő „Ugrás a bevásárlókosárhoz” opcióra.
  4. Ha sikerült kiválasztania az összes megvásárolni kívánt kiadványt, akkor szintén a kosár menüpont alján lévő „Ugrás a bevásárlókosárhoz” opcióra kattintva véglegesítheti a megrendelését „Pénztár” gomb megnyomásával.
  5. Ezután kell megadnia a személyes adatait (e-mail, név, cím, telefon). Ezt követően, kattintson a „Küldés” gombra.
  6. Amennyiben a szállítási cím eltér a számlázási címtől, válassza ki az „Egyéb szállítási cím” opciót. A mezők kitöltését követően, kattintson a „Mentés” gombra.
  7. A személyes adatai kitöltése után válassza ki a fizetési módot.
  8. A rendszer összegzi a megrendelését és az adatait, amit átolvasás után a „Rendelés jóváhagyása” gombbal erősíthet meg.
  9. Amennyiben sikeresen elküldte a megrendelését, akkor az Ön által megadott e-mail címen pár percen belül egy automatikus válaszlevelet fog kapni a rendelés visszaigazolásáról.
  10. Ezt követően nincs más dolga, mint a postást várni, aki 3-7 munkanapon belül házhoz viszi Önnek a küldeményt. A küldemény postára adásáról egy tájékoztató e-mailt is küldünk ki Önnek.

  Köszönjük, hogy megtisztel vásárlásával!

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   

  Könyvajánló

  Visszaszámlálás Jeruzsálem fölött
  Visszaszámlálás Jeruzsálem fölött
  2 750 Ft

  Egyre növekvő hit
  Egyre növekvő hit
  1 650 Ft

  Amit tudni kell az imádságról
  Amit tudni kell az imádságról
  2 000 Ft

  Facebook