gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2018. február 24, szombat, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.

  Antal Csaba

  További tanítások


  Eseménynaptár

  2018 Február 2018 Március
  2018, Február 24, Szombat
Alapértelmezett képe
  Ke Sz Cs Sz Va
  1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28
  Vásárlási információk

  A kiadványok a Krisztus Szeretete Egyház gondozásában kerülnek kiadásra. A megrendeléseket a Krisztus Szeretete Egyház fogadja és teljesíti. A leadott megrendelésekkel kapcsolatban, ha bármilyen kérdése lenne, azt a következő elérhetőségek egyikén teheti meg:

  Krisztus Szeretete Egyház
  1203 Budapest,Török Flóris u. 76.
  Kapcsolattartó: Örkényiné Zarnócz Edda Klára
  Tel.: 36 1 283 5092
  Mobil: 36 30 301 7932
  E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


  Megrendelés leadása
  A webshopban történő vásárlás regisztráció nélkül történik.

  Szállítási feltételek
  A megrendelések a Magyar Posta Zrt.-n keresztül, utánvétes formában kerülnek kiszállításra. Szállítási költség a Magyar Posta Zrt. mindenkori díjszabása szerint történik, amely összegtől, súlytól függően 1000-2000 Ft közé tehető. Raktáron lévő könyvek várható szállítási határideje 3-7 munkanap.

  Személyes átvétel
  A megrendelt termékeket személyesen is átveheti az egyházunk Internet Klubjában (1203 Bp, Török Flóris u. 70 - bejárat a Topánka u. felől) a nyitva tartás ideje alatt, amely a következő:
  Hétfő-Szombat: 8.00-20.00
  Vasárnap: 14.00-20.00

  Ebben az esetben a megrendelésnél kérjük, válassza ki a személyes átvétel opciót. Megrendelése leadását követően értesítjük, hogy mikor veheti át a kiadványokat.  

  Fizetési feltételek
  A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget a csomag átvételekor a postásnak kell fizetnie. A csomagban minden esetben megtalálja a megrendeléséhez tartozó számlát.

  Sikertelen kézbesítés
  Amennyiben nem sikerül elsőre a kézbesítés, akkor a postás értesítést hagy, hogy mikor és hol vehető át a küldemény. Ez a hely általában a legközelebbi postahivatal.
  Ha a küldemény átvétele nem történik meg az arra biztosított időn belül, akkor azt a Posta visszaszállítja, de a postázási költség továbbra is a vásárlót terheli.

  Vásárlástól történő elállás
  A Megrendelőnek jogában áll vásárlási szándékától elállni, a megrendelt kiadványok kézhez vételétől számított nyolc napon belül. Ez esetben a kiadványok árát visszafizetjük. A visszajuttatás költségei a Megrendelőt terhelik. Kizárólag sérülés, használat mentes kiadványokat áll módunkban visszavenni.

  Garancia
  A Webshop-ban szereplő kiadványokat a lehető legnagyobb gondossággal ellenőrizzük, de a tévedés jogát fenntartjuk. A sérült, hibás kiadványokat visszacseréljük.

  Adatkezelés
  Adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.  A vásárlás menete

  1. Válassza ki a megvásárolni kívánt terméket és a „kosárba” gombra klikkelve helyezze azt a kosarába. Amennyiben több példányt is szeretne ugyanabból a kiadványból vásárolni, akkor a fel - le nyilakkal vagy manuális módon állíthatja be a kívánt darabszámot.
  2. Folytassa tovább a böngészést és az előbbiekhez hasonlóan gyűjtse a kosarába a megvásárolni kívánt könyveket.
  3. A kosara tartalma és összege a jobb oldali kosár menüpontban látható. Amennyiben módosítani szeretné a kosara tartalmát, kattintson a kosár menüpont alján lévő „Ugrás a bevásárlókosárhoz” opcióra.
  4. Ha sikerült kiválasztania az összes megvásárolni kívánt kiadványt, akkor szintén a kosár menüpont alján lévő „Ugrás a bevásárlókosárhoz” opcióra kattintva véglegesítheti a megrendelését „Pénztár” gomb megnyomásával.
  5. Ezután kell megadnia a személyes adatait (e-mail, név, cím, telefon). Ezt követően, kattintson a „Küldés” gombra.
  6. Amennyiben a szállítási cím eltér a számlázási címtől, válassza ki az „Egyéb szállítási cím” opciót. A mezők kitöltését követően, kattintson a „Mentés” gombra.
  7. A személyes adatai kitöltése után válassza ki a fizetési módot.
  8. A rendszer összegzi a megrendelését és az adatait, amit átolvasás után a „Rendelés jóváhagyása” gombbal erősíthet meg.
  9. Amennyiben sikeresen elküldte a megrendelését, akkor az Ön által megadott e-mail címen pár percen belül egy automatikus válaszlevelet fog kapni a rendelés visszaigazolásáról.
  10. Ezt követően nincs más dolga, mint a postást várni, aki 3-7 munkanapon belül házhoz viszi Önnek a küldeményt. A küldemény postára adásáról egy tájékoztató e-mailt is küldünk ki Önnek.

  Köszönjük, hogy megtisztel vásárlásával!

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   

  Könyvajánló

  Hitünk tápláléka napi adagokban - Ősz
  Hitünk tápláléka napi adagokban - Ősz
  1 250 Ft

  Hiszek a látomásokban
  Hiszek a látomásokban
  1 650 Ft

  A nőkérdés
  A nőkérdés
  1 250 Ft

  Utolsó hozzászólások

  Házastárs kereső
  hézzafüzöm azt is hogy 28 éves vagyok és 8éve születtem ujá és járok a Krisztus...
  Házastárs kereső
  én is keresem az úrban való társat és hiszem hogy itt megtalálom az igazi úrban val...
  Házastárs kereső
  Szeretném megtalálni Isten által hozzám rendelt társat. Nagyon vágyok màr egy olyan...
  Házastárs kereső
  Sziasztok! Régóta a szívemen van, hogy legyen egy Társkeresős találkozás az Egyhá...

  Facebook