gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2018. július 21, szombat, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

  Mennyeihír közösség


  Blog


  Házastárs kereső PDF Nyomtatás E-mail

  Nagy örömmel tudatjuk veletek, hogy immáron egy „házastárs kereső” rovattal is kibővült az oldal. Sokan vannak, akik keresik az Úrtól való tökéletes társukat. Számukra szeretnénk lehetőséget adni a kapcsolatteremtéshez, egy fényképes hirdetési lehetőséggel. >>> „És monda az Úr Isten: Nem jó az embernek egyedül lenni; szerzek néki segítő társat, hozzá illőt.” (IMózes 2,18) „Sokkal jobban van dolga a kettőnek, hogynem az egynek; mert azoknak jó jutalmuk van az ő munkájukból. Mert ha elesnek is, az egyik felemeli a társát.” (Prédikátor 4,9)

  Hirdetést a fenti "Keres-Kínál" menüpontból lehet feladni. Az itt megjelent hirdetéseket a Mennyeihír Facebook oldalán is közzé tesszük, hogy minél több emberhez eljussanak.


  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
  Olvasottság: 23689
  Küldés (10)add comment

  pirampel béla hozzászólása:

  561
  ...
  hézzafüzöm azt is hogy 28 éves vagyok és 8éve születtem ujá és járok a Krisztus Szeretete Egyházban ámen
  2014 augusztus 24

  pirampel béla hozzászólása:

  561
  ...
  én is keresem az úrban való társat és hiszem hogy itt megtalálom az igazi úrban való társamat smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifámen
  2014 augusztus 24

  Simon Anett hozzászólása:

  540
  ...
  Szeretném megtalálni Isten által hozzám rendelt társat. Nagyon vágyok màr egy olyan partnerre akivel megegyezik a gondolkodásunk,hitvilágunk ès nagyon szereti az Urat. Az elmúlt időszak elég nehéz volt számomra, még most is az,de tudom hogy Istennel semmi sem lehetetlen smilies/smiley.gif
  2014 március 11

  Tóth Bettina hozzászólása:

  226
  ...
  Sziasztok!

  Régóta a szívemen van, hogy legyen egy Társkeresős találkozás az Egyházon belül.

  2013 március 08

  Varga Rita hozzászólása:

  486
  ...
  Sziasztok!Én is 6 éve várom a társamat,de tudom útban van felém. Nem aggódok bízom az úrban ,ő a szívek vizsgálója. Ezért ahogy szociális szaknyelven mondanánk HAGYATKOZOK rá. Azaz feltétel,és kétely nélkül rá bízom magam.Ő tudja ki az akit követhetek mint ő Krisztust.smilies/smiley.gif
  2012 december 27

  Jakab Melinda hozzászólása:

  476
  ...
  Sziasztok!smilies/smiley.gif
  Hála az Úrnak,hogy rátaláltam erre az oldalra.... smilies/smiley.gif
  Régóta keresem a párom,akit az Úr rendelt el...de rájőttem, hogy azelőtt,nem jó helyen kerestem!Hibáztam....de tanultam belőle!smilies/smiley.gif
  Hiszem,mostmár jó helyen vagyok!
  Áldott szép napot,mindenkinek!smilies/smiley.gif
  2012 november 03

  Pap Norman hozzászólása:

  441
  ...
  Én már régóta keresem az Úrtól rendelt társamat.. ha úgy van szeretnék ebbe részt venni.Az Útobbi idők nagyon nehezek voltak számomra többek között amiatt is, hogy nem olyan lányt kerestem aki Istentől rendelt hanem mentem a saját fejem után, de tanultam belőle. Üdvözlettel, Norman.
  2012 június 17

  Majer Annamária hozzászólása:

  357
  ...
  Légy bátor és erős ne félj és ne rettegj,mert veled lesz az Ur a te Istened mindenben amiben jársz.Ne legyetek hitetlenekkel felemás igáben!!!!
  2011 november 07

  Illés József hozzászólása:

  62
  ...
  Kedves Ferenc testvér!

  A hozzászólásban 1000 karakter áll rendelkezésre, ez azért néhány gondolatra elég smilies/smiley.gif Ha kicsit tömörebben próbálod meg leírni a mondandódat, biztosan el fogja fogadni. 1000 karakter kb. egy fél A4-es lap terjedelem. smilies/wink.gif
  2011 augusztus 09

  Angyal Ferenc László hozzászólása:

  69
  ...
  Megprobáltam hozzá szólni de két mondatban nem lehet ntöbbet meg nem fogad el igy kénytelen vagyok erről lemondani,sajnálom ennyi talán nem hosszú.
  2011 augusztus 08

  Szólj hozzá Te is!
  Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

  busy
   

  Legfrissebb blogbejegyzések

  • HÁZASSÁG 56. A férjek figyelmébeA férjek figyelmét szeretném felhívni a következőkre. Miért is helyezte a Bibliába Isten az Énekek énekét? Nem csu­pán azért, hogy kitöltsön egy helyet. Isten mindent vala­milyen céllal tesz. Ami itt található, az része az elhí­vá­sunk­nak, a kül­detésünknek. A Message Bibel-ban ez olyan fennkölten hang­zik, amit otthon gyakoroljatok. Ha elő akarsz hozni a fele­ségedből bi­zonyos erényeket, kincseket, akkor az alábbiak sze­rint szólj. Nézz a feleségedre, miközben mosolyogsz rá, és kezdj el idézni az Énekek énekéből.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   7 szavazat
  • HÁZASSÁG 55. Szavak és cselekedetekMi a férj dolga? Szólni. És mi a feleség dolga?Csendben maradni. Istennek van humorérzéke! Úgy néz ki, mintha miután idehelyezett minket a Földre, jól megkavar­ta volna ezt a dolgot. A hústestünk ugyanis pontosan az ellen­kezőjét akarja tenni. Férjek, hányszor mondtátok a feleségeteknek ezen a héten, hogy milyen gyönyörű? És feleségek, hányszor közöltétek a fér­jetekkel az elmúlt napokban, hogy amit fölvett, abban lehetet­lenül néz ki? Tudnunk kell, hogyan cseréljük gyorsan vissza a szerepe­ket.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat
  • HÁZASSÁG 54. A csendes feleségAkiknek [feleségnek] ékessége ne legyen külső, hajuknak fonogatásából és aranynak felra­kásából vagy öltözékek felvevéséből való; hanem a szívnek elrejtett embere, a szelíd és csendes szellem romolhatatlanságával, ami igen becses az Isten előtt.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat

  Facebook