gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2022. július 2, szombat, Ottó napja van. Holnap Kornél és Soma napja lesz.

  Gyere ki, nyitva az ajtó! PDF Nyomtatás E-mail
  Ha bűneink nem töröltettek volna el teljesen, akkor nem lehetnénk új teremtések. Isten igazságossága megkövetelte a bűn jogos büntetését, a kegyeleme viszont ezt nem rajtad töltötte be (vitte véghez). Minden fennálló tartozásunk kiegyenlíttetett a megváltás hatalmas művében. Képzeld el, hogy a még újjá nem született ember bent ül egy börtönben. Nem a vétkei miatt, hisz azokat Isten "lerendezte" a megváltásban, Krisztusban.

  "Isten volt az, aki Krisztusban megbékéltette magával a világot, nem (!) tulajdonítván nekik az ő bűneiket, és ránk bízta a békéltetésnek Igéjét!"  (II. Kor. 5,19)

  Ez az ember azért ül még benn a cellában, mert, vagy nem hallott a közkegyelemről (evangélium), vagy, mert nem hiszi el. A sátán "leplet tart az ajtó elé", hogy ne lássa, az már rég tárva van.

  De Jézus kinyitotta az ajtót, és az illető kijöhetne szabadon, mivel az elkövetett bűnei büntetését mind "leülte" helyette. Mindért megszenvedett. Ha Istennek még volna az ember irányába követelése, akkor soha nem lehetne nyugodt a lelkünk, hisz nem tudhatnánk biztosra, tartós-e a szabadságunk. Ha szükség volna tisztítótűzre, akkor Krisztus munkája nem teljes. Ha Jézus megváltása nem tökéletes, akkor hiábavaló is volt, és értelmetlen.

  De Isten tökéletes megváltásról gondoskodott.

  Ezért nem élvezhetik a megszerzett szabadságot a vallásoskodó emberek, hisz a bűn büntetésétől való hiábavaló félelem megöli a hitet, és szabad teret ad a sátánnak.

  A közkegyelem már 2000 éve jogerőre emeltetett, és azóta is folyamatosan kürtölik! Az örömhír, az evangélium nem más, mint hogy Jézus a megváltásával szétverte a börtön ajtó lakatját. Akik még bent ülnek, igazából nem is rabok, hanem megtévesztett emberek. (II. Kor. 4/4)

  A fizikai halál pillanatáig így van ez, addig bármikor kisétálhat az ember, és akkor az ajtó mögötte örökre bezárul. De ha a halál pillanatáig ezt nem teszi meg, akkor is bezárul. Örökre. Örökre mögötted, vagy örökre előtted. És nagyon nem mindegy. Hogy akkor hol vagy; bent, vagy kint.

  Szörnyű lesz megtudni a pokolban, hogy a börtön ajtó végig nyitva volt!


  - Keith Moore -


  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
  Olvasottság: 16399
  Küldés (0)add comment

  Szólj hozzá Te is!
  Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

  busy
   

  Facebook