gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2022. július 2, szombat, Ottó napja van. Holnap Kornél és Soma napja lesz.

  Az Ige az alap - Isten akarata a gyógyulás 1. rész PDF Nyomtatás E-mail

  Keith Moore
  Nagyon fontos, hogy időzzél a Bibliával, a szemedet pihentesd az Igéken. Mi a Bibliát nagyon nagy megbecsülésben tartjuk. Ugyanis az mindennek a szabványa, a Biblia. És nagyon keveset helyezünk a te véleményedre vagy az én véleményemre. És nem is akarjuk a te megtapasztalásaidra építeni az életünket vagy az enyémre vagy a teóriáidra. Hisszük, hogy az egyedüli dolog, ami méltó és biztonságos arra, hogy hihessél benne teljes szívedből, és amire építheted aztán az életedet, az az Ige. Az az Ige! Köszönet Istennek az Igéért! Minden embernek a véleménye fölött kell, hogy uralkodjon az életedben, minden könyv felett, tv-show felett! Bármilyen politikai hovatartozás fölé kell helyezned az Igét.  Minden egyes alkalommal, amikor látsz valamit, hallasz valamit, olvasol valamit, föl kéne tenned magadnak a kérdést: hol az Ige erre? Hol az igevers, hol van ez a Bibliában? És ha nem tudod megtalálni, akkor ki kell kapcsolnod. Vagy le kell tenned.

  Nem érdekel, milyen lelkesek, milyen őszintén gondolják a dolgot, ha nem az Ige, nem biztonságos, hogy bízzál benne. Hogy arra építsd az életedet, és azon cselekedjél. Higgyetek velem együtt, hogy kijelentés jön hozzátok, kijelentést kapok az Úrtól. Az amire az Úr engem képessé tett, és amit nekem megenged az Úr, hogy elmondjak nektek, azt nagyon befolyásolja az, hogy ti mit engedtek meg nekem, hogy elmondjak nektek. Ugyanis össze vagyunk kapcsolva ebben, de páran ezt nem értették.

  De neked nem szabadna passzívnak lenned. Szellemben nagyon aktívnak kellene lenned. Aktívan kell tisztelned, megtisztelned Isten Igéjét. Aktívan el kell várnod, hogy kijelentés jön, válasz jön, fényesség jön, világosság jön. Nagyon nyitottnak kell lenned, nem bármi felé, hanem Isten felé. És az Ő Igéje felé.

  A  Lukács evangélium 5-ben a 12-es vers, azt mondja az Ige: (a bővítettet olvasom most) ?míg Jézus az egyik városban volt, jött hozzá egy ember, aki teljes volt leprával, akit teljesen elborított a lepra, és amikor meglátta Jézust, az arcára esett, és kérte az Urat, hogy ?Uram, ha hajlandó vagy, képes vagy arra, hogy meggyógyíts engem és megtisztíts engem, ha a te akaratod, hiszem, hogy meg tudod tenni.?

  Isten akarata a gyógyulás

  Millió keresztény itt tart. Hiszik, hogy meg tudja őket Isten gyógyítani, ha... Ha mi? Ha az az Ő akarata! A legtöbb keresztény így imádkozik: ?Uram gyógyíts meg, Uram gyógyítsd meg őket, ha az a Te akaratod.? És ez az ember is ezt mondta Jézusnak, azt mondta, ?hiszem, hogy képes vagy rá, hiszem, hogy meg tudod tenni, hiszem, hogy meg tudod tenni! ? ha akarod.? Figyelmeznünk kéne arra, ahogy Jézus válaszolt ennek az embernek. És arra, amit mondott. Akkor nézzük meg, mit mondott. Mit válaszol Jézus ilyen kérdésre? Ha valaki így szól hozzá, hogy hiszem, hogy meg tudod tenni, ha akarod. Mit mond Jézus ilyen kérdésre?
  Azt mondta a leprás Jézusnak, hogy ha akarod, megtisztíthatsz engem. Mit mondott Jézus? Jézus kinyújtotta a kezét, és megérintette őt, és azt mondta, a bővített fordítást olvasom most, hajlandó vagyok, és akarom, és legyél megtisztulva! Akarom ? dicsőség Istennek! Akarom, legyél tiszta! Ki mondta ezt? Jézus! Jézus mondta. Jézus ugyanaz?

  Ugyanaz Jézus tegnap, ma és mindörökké? Ha azt mondta, hogy akarom akkor, akkor mit mond ma? Megváltozott-e Jézus? Változik-e Jézus? Akkor ma is ugyanazt mondja, amit akkor mondott. Ugye? Személyválogató Jézus? Vannak kedvencei? Nem! A biblia azt mondja, hogy Isten nem személyválogató, tehát ha Jézus azt mondta annak az embernek, hogy akarom, és nem személyválogató, mit mondana neked? Azt mondaná neked, hogy akarom, vagy különbséget tesz? Azt mondaná neked, hogy akarom, vagy pedig Jézus megváltozott?

  Ha csak ezt a két igét ismernéd, hogy nem változik meg soha, és hogy nem személyválogató, akkor meg lennél győződve. Ugye? Meg lenne a három bizonyságod. A tanúbizonyságod az igéből. Itt az egyik tanúbizonyság: azt mondta az embernek, hogy akarom. És itt a másik tanúbizonyság, hogy Jézus tegnap ma és mindörökké ugyanaz. És itt a harmadik tanúbizonyság, hogy Jézus nem személyválogató. Úgyhogy akkor most akár örömkiáltásba kezdhetünk. S azt mondhatjuk, az Ő akarata, tudom!

  De abban az esetben, ha nem lennél teljesen meggyőződve erről, valamilyen fura oknál fogva, tovább fogunk menni ebben és nagyon-nagyon tovább fogunk menni ebben és fogunk menni, fogunk menni előre ebben. Isten akarata a gyógyulás. Isten akarata az, hogy te, most gyógyult legyél? Ez a kérdés. Nagyon tetszik a válasz, hogy azt mondtátok igen, mindannyian.

  De be kell bizonyítanunk. Azt mondtam, be kell bizonyítanunk. Igéről Igére, Igéről Igére, és én most egy folyamatban vagyok az Úr segítsége által, hogy harminc okot adjak nektek a Bibliából, az Igékből, miért vagyunk biztosak abban, hogy Isten akarata, hogy te gyógyult legyél most. Most! Ebben a pillanatban! Hajlandók vagytok, hogy velem maradjatok? Harminc ok. Nem azt mondom, hogy csak ennyi ok van a Bibliában. Csak azt mondom, hogy nem biztos, hogy öt évig ezen akarunk időzni.

  Vannak dolgok, amikkel kapcsolatban az Úr még akar nekünk szólni, de tíz, a tíz már nagyon sok ok, ugye? A húsz az még több, de én harmincat fogok adni. Harminc okot az Igéből. Tehát ha azt hiszed, hogy nem Isten akarata, hogy mindenkit meggyógyítson, akkor maradj velünk, és bizonyítsd be, hogy nincs igazam! Szedd szét ezeket az okokat, és bizonyítsd be az ellenkezőjüket, mind a harmincat! Ha meg tudod tenni, de csakis Igékkel támaszthatod alá. Mert ez az egyedüli dolog, amit mi meghallgatunk, ugye? Ne hozd nekünk a többi embernek az írásait, a teóriáit, a gondolatait, nem érdekel, hogy mennyi betű van a nevük mögött, vagy másoknak a megtapasztalásait, élményeit, ki gyógyult meg, ki nem, vagy miért gondolják, hogy ez meg ez nem gyógyult meg. Minket ez nem érdekel, ezt nem hallgatjuk meg.  Csak az Igék érdekelnek.

  Azt mondtuk, hogyan tudod megtalálni Isten akaratát, hogyan tudod megszerezni Istent, hogyan tudod megtalálni. Milliók hiszik, hogy minden, ami történik, Isten akarata, voltak már emberek, akik azt mondták, hogy imádkozz értem, és ha meggyógyulok, akkor az Isten akarata, ha nem, akkor az nem az volt. Miért mondanád ezt, miért gondolod ezt így? Nem hiszed te ezt az életed minden területén sem, ez ugyanaz, mintha azt mondanád akkor, amikor valaki elkárhozik, hogy nem Isten akarata, hogy az az ember üdvözüljön. Ha meghalnának, akkor elmennének a pokolba, és azt mondanák, hogy ez volt Isten akarata.

  Ez azt bizonyítja, hogy minden Isten akarata volt, mert minden, ami történik, Isten akarata? Ez nem igaz, ugyanis Isten nem akarja, hogy bárki is elvesszen. Tehát ebből kifolyólag vannak-e olyan dolgok, amelyek megtörténnek, és nem Isten akaratát jelképezik. Igen, ha ez igaz, a legfontosabb dologgal kapcsolatban, az üdvösséggel, a te örök üdvösségeddel kapcsolatban, miért lenne kevésbé igaz, kevésbé fontos dolgoknál. Hogyan tudod megtalálni Isten akaratát? Az egyike a leghatalmasabb dolgoknak, amiket valaha is megtaláltam, megtanultam: a biblia azt mondja az Efézus 5-ben, hogy ne legyetek esztelenek, hanem értsétek meg, mi az Úr akarata.

  A Róma 12. fejezetében a második vers azt mondja, hogy ?Ne szabjátok magatokat e világhoz. Hanem változzatok el a ti elméteknek megújulása által, hogy megvizsgáljátok, hogy mi az Istennek jó és megengedő és tökéletes akarata.?
  Isten nekünk adta ezt a könyvet, nekünk adta a Szent Szellemet. Hogy kijelentse nekünk az Ő akaratát. Hol fogod megtalálni Isten akaratát? Isten Igéjében, ugye? Ott kellene nézned! Tehát hol fogjuk megtalálni Isten akaratát a gyógyulásra? Isten Igéjében!

  folyt. köv...  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
  Olvasottság: 14720
  Küldés (0)add comment

  Szólj hozzá Te is!
  Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

  busy
   

  Facebook