gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2022. június 30, csütörtök, Pál napja van. Holnap Tihamér és Annamária napja lesz.

  Megnyerni a gyógyulást - Isten akarata a gyógyulás 3. rész PDF  | Nyomtatás |  E-mail

  Keith Moore
  Ha mindössze annyit kellene tenned, hogy kinyitod a bibliád, megkeresed és meggyógyultál, de az Ige nem erről szól! Azt mondja, hogy szerezd meg! Nyerd meg! Az azt jelenti, hogy ha azokban maradsz, ha állandóan az Igén lesz a te szemed, és állandóan azt fogod hallani és arról fogsz szólni, látni fogod, hallani és arról fogsz beszélni, akkor megnyered.


  És ez nem azért van, mert olyan nehéz lenne megérteni, hanem azért, mert az ellenség próbál ellene állni. Próbál téged összezavarni és próbál téged visszatartani attól, hogy ezt meglásd. Nem nehéz.

  De az egész világ, amelyik körülötted van, teljes a hitetlenséggel, a félelemmel és a rossz gondolkodással. Nem gondolunk erre persze, de teljesen átitatott bennünket ez a hitetlenség és a félelem, mert rosszul tanítottak minket egész életünkben. Minden irányból csak ez jött. És éppen ezért, ahelyett hogy persze nem tehetünk erről, de rosszul gondolkodunk, de ha belekerülsz Isten Igéjébe, megújíthatod az elmédet. Dicsőség Istennek! "Ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el?" És azt mondta Kenneth E. Hagin, hogy nincs időm, hogy ilyeneket (regényeket) olvasgassak, és próbálta ez az illető elmondani neki, hogyha túl sokat időzöl a Bibliában, akkor az rossz hatással lesz rád. Lehet, hogy elveszted az eszedet, és próbálták őt figyelmeztetni.
  De nem vesztette el az eszét, ugye? Hanem megváltozott az ő elméje. Megújította az ő elméjét és valami történt az ő szellemében. És eljutott Márk 11-re. A 23-as versre, és a 24-esre. És megtalálta, hogyha én vágyakozom a gyógyulásra, mindössze annyit kell tennem, hogy elhiszem, hogy már a Kálvárián megkaptam a gyógyulást, míg közben én itt fekszem és bénult vagyok. Ő ezt még soha nem hallotta, nem látta, de látta az Igében. Mi történik, mi történt azalatt, míg ő az Igét olvasta? Mi történt? Szolgált felé az Ige! Állandóan szolgált felé az Ige! Mert Isten Igéje élő, életben van, és erővel teljes! Dicsőség Istennek!

  És elég éles ahhoz, hogy szétválassza azt a sok szemetet a fejedben, eljusson a szívedbe, ott keresztülhatoljon azon a sok rossz gondolkodáson és a hitetlenségen, hogy beléd kerüljön. És erőt ad neked ahhoz, hogy vissza gyere abból az állapotból, ahol vagy. Erőteljesebb bármilyen szenvedélybetegségnél, bármilyen szokásnál, bármilyen bűnnél, bármilyen kudarcnál, bármilyen szükségnél, s bármilyen betegségnél. Ez az Ige! Ez az Ige! Ez az Ige! De meg kell tenned, amit Ő mond neked, követned kell az útmutatót, az útmutatást arra, hogy beszedd a gyógyszert.
  Itt van a biblia a kezemben, kicsavarom a tetejét, itt az orvosság, ugye? És mi van az oldalára írva az üvegnek? Figyelmezz ezekre a szavakra és hajtsd a te füledet ezekre a beszédekre, és ne hagyd, hogy eltávozzanak a te szemeidtől. És tartsd meg őket a te szívedben. Ez van ezen az üvegen, ugye? Mindenki követi ezeket az útmutatásokat? Nem. Beveszik-e a gyógyszert? Az utasítás alapján? Nem! És az emberek ezért nem érnek el eredményeket. De ha megtennéd, ha eleget vennél magadhoz Isten igéjéből, elég hosszú ideig? Igaz-e, hogy az Ő Szava élet azok számára, akik megnyerik? És egészség az egész testüknek! Képes-e az a Szó, amit Isten kimondott, és ami által megteremtett mindent, és ami által megteremtette a te testedet, a te szellemedet, vajon azok a Szavak vannak-e ebben a könyvben?
  Beléd kerülhetnek-e ezek a szavak? Tudják-e, el tudják azt végezni, hogy az a hús és azok az idegek, amelyek elhaltak, azok a szervek, amelyek többé nem működnek? Velem vagytok? Elvégezheti-e az Ige, hogy az életnek a szikrája megjelenik azokban a halott szervekben? Igen! Én láttam, dicsőség Istennek! Meg tudják-e tenni ezek a Szavak a te testeddel? Elolvastuk. Élet azoknak, akik ezt megnyerik. És kinek a dolga, hogy megtalálja ezt? És megnyerje? A te dolgod és az enyém. És gyógyszer, orvosság. Minden, minden. Az azt jelenti, hogy a fejed búbjától a talpadig. És minden, ami aközött van: minden egyes szerv, minden egyes sejt beleértendő. Egészség, gyógyszer és orvosság a te egész tested számára. Dicsőség Istennek!
  Tudjátok, ezen lehetne nagyon hosszú ideig időzni. De ezt akarom veletek megértetni, hogy én meg vagyok róla győződve és úgy hiszem, hogy mindenkinek meg kéne lennie győződve arról, hogy Istennek az akarata az, hogy mindenki meggyógyuljon! Miért? Mert Isten igéje gyógyszer. Ki számára írattak ezek az Igék? Ha Isten Igéje beléd kerül és meggyógyít téged, erőssé tesz és ha ez orvosság a te tested számára, és mégis azt mondod, hogy nem, a gyógyulás nem mindenki számára adatott? S mi van akkor, ha valaki olyan, akinek a számára a gyógyulás mondjuk, hogy nem adatott, de belekerülne ebbe az Igébe éjjel és nappal. Úgy lenne az, hogy az ő számára az Ige nem lenne élet? És nem lenne orvosság a teste számára? Ezt mondják.

  Tudjátok az emberek, amikor így gondolkodnak, amikor azt mondják, hogy a gyógyulás nincs mindenki számára, valójában azt mondják, hogy az Ige sincs mindenki számára. Mert az Ige meggyógyít téged! Velem vagytok? Menjünk vissza a Példabeszédekre. Miért vagyunk biztosak abban, hogy Isten akarata mindenki számára, hogy a mai napon gyógyult legyen. Tudjátok, nagyon sokszor voltam a kórházakban és láttam, hogy valaki ott fekszik és azt mondják neki, hogy meg kell halnod, nem fogsz élni többé. Mindaz, amit ők tesznek, csak az, hogy ott fekszenek az ágyban és éjjel és nappal csak a tévét bámulják. És kérdezhetik: mi a rossz ezzel? Nem, nem engedhetik meg maguknak, nincs erre idejük, hogy ezt tegyék. Velem vagytok? De mégis ezt teszik.
  Volt egy asszony, aki eljött a lányával a gyógyító iskolába, hogy imádkozzak érte, hogy meggyógyuljon. Halálos betegsége volt a leánynak és elment gyógykezelésre, de azt mondta az orvos, hogy ez minden, amit mi tenni tudunk, ez az utolsó fázis. Pár percig beszéltem vele és láttam a leányon, hogy ő nincs kész arra, hogy én most imádkozzak érte, nem kész arra, hogy elhiggye, hogy elfogadja a gyógyulást, nincs meggyőződve Isten akaratáról, ezért tudtam, hogy minek kell történnie. Azt mondtam, hogy épp most fog kezdődni az óra, harminc perc múlva, tudtok maradni? És minek kell most történnie, mire van szüksége ennek a leánynak? Hogyan fog hitet kapni, hogy meggyógyuljon? Az Igéből! Kérdeztem, hogy tudtok-e maradni? -azt mondta, hogy nem, én és a lányom, most be kell, hogy vásároljunk. Ezt tervezzük ma délután.


  Lásd az Ige fontosságát

  Tudjátok, mindenhol ez történik. Állandóan. Miért? Mert az emberek nem látják az ige fontosságát, nem látják annak a valóságát és az erejét, amit ez megtehet az ő életükben. Nem látják, hogy mennyire kétségbeesetten szükségük van az igére. A mi embereink itt, akik ezt a gyülekezetet az ő saját gyülekezeteiknek hívják. Hogyha csak a fele annak a sok embernek eljött volna ma az alkalomra, nem tudtuk volna őket elhelyezni ebben a teremben. Azok az emberek, akik ezt a gyülekezetet az ő gyülekezetüknek nevezik. De van pár, aki teljesen mást tesz, mint amit az Úr mondott neki. Páran vannak, de a legtöbbje úgy gondolja, hogy annyira nincs is rá szükségük, ők így rendben vannak. Eljöhetnek itt-ott, havonta egyszer, vagy egyszer három havonta, és ez egy megtévesztés.
  Ami valójában történik, hogy az ő szellemük egyre gyengébb lesz. Minden nap. És ezt nem fedezik föl! Tudod-e ? nem hiszem, hogy fog tetszeni neked ? hogy most erről gondolkodjál: tudtad-e, hogy elég baktérium és vírus van a te testeden, mindenféle vírus és baktérium van a te bőrödön és a levegőben és a te testedben, hogy megöljön téged tízezerszer akár? Most ebben a pillanatban. Tudod, miért nem halsz meg, most ebben a pillanatban? Mert elég erős vagy. A te tested és immunrendszered elég erős ahhoz, hogy életben tartson. De mindez a dolog, ez állandóan működik a te szervezetedben. Ott van és működik, és arra várakozik, hogy te elgyengülj. És aztán elkezd sokszorozódni és aztán átveszi az uralmat. Ördöginek hangzik ez, ugye? Azért, mert ez így van! Tudjátok, élet van a rákban is. Élet van ezekben a szörnyű betegségekben, láthatod azt a mikroszkóp alatt. Hogy állandóan mozog, sokszorozódik. Honnan jön ez? Nem Istentől. Azt mondtam, hogy nem Istentől!

  Menjünk egy lépéssel vissza, és azt akarom, hogy ezt lássátok a Példabeszédek 18-asban. 14-es vers: ?a férfiú szelleme elviseli a maga erőtlenségét, de a megtört szellemet ki viseli el?? a bővített így hangzik: ?az erős szellem, az embernek erős szelleme megtartja őt a fizikai fájdalomban, bajban, de egy gyenge és megtört szellemet ki tud föltámasztani és elviselni?? Mi fog téged keresztülvinni a fizikai támadásokon és bajokon, gyengeségen, a testi fájdalmakon, mi tudja ezt megtenni? Egy erős szellem. Egy erős szellem képes erre. Dicsőség Istennek! Erős szellem! És ami történik, hogy olyan sok ember van, akik ismerik Istent, és szeretik az Urat, és tudják magukról, hogy milyen gyengék és alig tudják túlélni a dolgokat. És az ellenség csak várakozik, hogy még picit gyengébbek legyenek, még gyengébbek.
  Az ellenség nemcsak zavarni és piszkálni akar téged, hanem teljesen ki akar vonni téged a forgalomból! Úgyhogy ő csak várakozni fog, amíg úgy nem látja, hogy nincs esélyed arra, hogy harcolj. És aztán rád zúdítja és aztán erről meg arról az oldalról hozza, mert az ő terve az, hogy téged túlterheljen, túlságosan elárasszon, hogy elpusztítson téged, mert ő egy gyilkos ugye? A tolvaj miért jön? Hogy lopjon, hogy öljön, és hogy pusztítson! János 10,10-ben azt olvassuk, hogy "A tolvaj nem egyébért jön, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, és bővölködjenek." Jézus szavai ezek! De kell addig várakoznia, amíg gyenge vagy. Mert amíg erős vagy, addig nem tud neked igazából ártani. Mi lenne akkor, ha te és én nagyon okosak lennénk? És mi lenne akkor, ha lenne egy kicsi szellemi okosságunk? Akkor állandóan várakozásban tartanánk őt, ugye? Mert amíg ő arra várakozik, hogy mi elgyengüljünk, mi állandóan csak erősebbé és erősebbé válunk. Egyre erősebbé válunk! És egyre várakozik, várakozik arra, hogy te elgyengülj, te pedig egyre erősebb leszel.

  Erősebb leszel, mindaddig, amíg bevégezzük a futásunkat, leéljük az egész életünket és itt hagyjuk a testünket. De millió keresztény van, aki nem jár gyülekezetbe, kimaradoznak, nem olvassák az Igét, nem imádkoznak, nem dicsérik és nem imádják az Urat, és mindennap gyengébbek lesznek. Még egy picit gyengébb, még egy picit és tudod, nem lehet annyira észrevenni, mert fokozatosan történik, és aztán puff! És aztán jön a robbanás. És nagyon sokan nem élik túl. És ezért, ha te okos vagy, akkor mindennap olvasnád a fejezeteket. Hogy akkor teljes erőbedobással és hittel olvasnád azt a fejezetet. És minden alkalmon itt lennél? De minden egyes alkalommal és minden dolog, amit az Úr elmond neked, hogy magadat föl tudd építeni, azt megtennéd. És hetek után, ahelyett, hogy egyre gyengébb lennél, egyre erősebb leszel.
  És az Úr fölkészít téged az elkövetkezendő napokra. És azokra a hónapokra és évekre, amelyek előtted vannak. És semmi olyan nem fog történni, amire ne lennél fölkészülve. És amire nem lennél elég erős, hogy foglalkozzál azzal? Kész lennél és képes lennél, hogy győzedelmes legyél és állandóan győzedelmes lennél, és győzedelmes lennél és győzedelmes lennél, és győztes lennél és győznél. Állandóan gyógyult lennél! Állandóan megszabadult lennél. És újra és újra győzelmes lennél. Ez Isten akarata mindannyiunk számára. Hallgasd meg ezt: Isten akarata mindenkit meggyógyítani! Mi tudna téged keresztülvinni a legszörnyűbb betegségen és problémán? Egy erős szellem! Isten akarata az, hogy te erős legyél, vagy az, hogy te gyenge legyél?

  folyt. köv...

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
  Olvasottság: 10713
  Küldés (0)add comment

  Szólj hozzá Te is!
  Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

  busy
   

  Facebook