gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2020. június 6, szombat, Norbert és Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.

  Napi tanítás

  Kenneth E. Hagin

  Bízunk és tudjuk


  Azért mivelhogy mindenkor bízunk, és tudjuk, hogy amíg e testben lakunk, addig távol vagyunk az Úrtól. Mert hitben járunk, nem látásban; bizodalmunk pedig van, azért inkább szeretnénk kiköltözni e testből, és elköltözni az Úrhoz.

  - 2Korinthus 5,6. 8.


  „Mindenkor bízunk, és tudjuk…” Ez tetszik nekem! Nem reménykedünk, nem feltételezzük, nem lehetségesnek tartjuk, hanem tudjuk! Tudjuk, hogy ‘mi’ távol vagyunk az Úrtól. Igen, Isten Szelleme a szívünkben azt kiáltja:„Abba, Atyám”. Jézus Krisztus, fizikai, (hús és csont feltámadott testben) az Atya jobbján van a mennyben. És amikor ‘mi’ elhagytuk e testet, ‘mi’ is ott leszünk Vele.

  Ki az a ‘mi’?

  A fizikai halál pillanatában, az ember elhagyja a testét. És ennek utána, semmivel sem kevésbé ember, mint amikor a testében volt. Itt nincs hely arra, hogy teljes egészében bizonyságot tegyek, hogyan tapasztaltam meg a halált. („A pokolban jártam” című mini-könyvemben elolvashatod a teljes történetet). Azt azonban mindenképpen közölni akarom: Amikor én a testemen kívül voltam, semmivel sem voltam kevésbé ember, mint amikor a testemben voltam. Éppannyira valóságosnak tűntem a magam számára, mint most. Ugyanaz az alakom, ugyanaz a formám volt, ugyanaz a méretem. És tudtam mindazt, amit azelőtt tudtam, mielőtt elhagytam a testemet.


  Megvallás: Az én valós énem a testemben él. Az én igazi valóm, örök szellemi lény, sohasem fog meghalni!

  Kinek a napi tanítását szeretnéd elolvasni?
  Ugrás más dátumra

  Facebook