gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2020. április 1, szerda, Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.

  Napi tanítás

  Kenneth E. Hagin

  Együtt ültetett


  Minket, kik meg voltunk halva a vétkek miatt, (Isten) megelevenített együtt a Krisztussal, kegyelemből tartattatok meg! És vele együtt feltámasztott és vele együtt ültetett a mennyekben a Krisztus Jézusban.

  - Efézus 2,5. 6.


  Az a cselekedet, amely feltámasztotta az Urat a halálból, az Ő Testét is feltámasztotta. (Az csak természetes, hogy a fej és a test együtt van feltámasztva.)

  Továbbá, az a cselekedet, amely a trónra ültette a Krisztust, az Ő Testét is odaültette. Hol ülünk mi most? A mennyekben! Most! Nem valamikor a jövőben fogunk ott ülni; Isten Krisztus Jézussal együtt ültetett le minket, mi most ülünk a mennyekben a Krisztus Jézusban.

  Krisztus ott ül az Atya jobbján. Ezért mi is ott ülünk az Atya jobbján! (A jobb kéz a hatalom helye. Isten minden tervét és programját az Ő jobb kezén - Krisztuson keresztül hajtja végre, az Ő szellemi Testén keresztül, ami az Egyház.)

  A Felség trónján jobb keze a mennyekben az egész univerzum feletti hatalom középpontja! (Zsid. 8,1) A mennyekbe felment Krisztusra bízták a trón hatalmának gyakorlását - és ez a hatalom a miénk.  Megvallás: Isten a Krisztussal együtt megelevenített engem. Isten Ővele együtt feltámasztott engem. Isten a Krisztussal együtt ültetett engem a mennyekbe. Ahogy a földön járok, együtt munkálkodván Istennel az Ő tervének végrehajtásában, hatalmi helyet tekintve, és az Atya jobbján ülök.

  Kinek a napi tanítását szeretnéd elolvasni?
  Ugrás más dátumra

  Facebook