gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2020. augusztus 8, szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

  Napi tanítás

  Kenneth E. Hagin

  A saját szavaid


  …Aki kárára esküszik, és meg nem változtatja.

  - Zsoltárok 15:4


  Bár eltévesztettem Isten tökéletes akaratát azzal, hogy gyapjút tettem ki, mégis annál a gyülekezetnél maradtam egy évig, mert megígértem nekik, hogy ezt teszem. Nehezen, de kibírtam. Én olyan ember vagyok, aki állja a szavát. Egy szellemi zarándoknak az az egyik jellemző tulajdonsága, hogy „ha még kárára esküszik is, meg nem változtatja”. Más szavakkal: megtartja adott szavát. Ha nem tanulsz meg olyan emberré válni, aki mindig megtartja a szavát, a hiteddel sohasem jutsz sehova. Miért? Mert ahhoz, hogy a hited működjön, hinned kell a szavaidban és hinned kell a szívedben is: „…ha valaki azt MONDJA…, és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy amit MOND, megtörténik, meglesz néki, amit MONDOTT.” (Márk 11,23) „Amit MONDASZ”: azaz a szavaid! És egész biztosan nem fogod elhinni, hogy a szavad megtörténik, ha tudod magadról, hogy nem tartod meg a szavadat!

  Én be fogom tartani a szavamat. Ha nem ezt teszem, annak hatása lesz az egész szellemi életemre. Én minden esetben megmondom az igazat. Én nem vagyok hajlandó azt mondani valakinek, hogy mennyire örülök, hogy látom, ha ez nem így van.

  Megtaláltam a módját annak, hogy valamit mondjak, anélkül, hogy erőszakot követnék el lelkiismeretemen. Én nem vagyok hajlandó hazudni, mert ez hatással lenne a hitemre. „Ez csupán udvariasság”, így érvelhet valaki. Nem, ez nem az! Ez ördögi viselkedés.


  Megvallás: Én olyan ember vagyok, aki megtartja a szavát!

  Kinek a napi tanítását szeretnéd elolvasni?
  Ugrás más dátumra

  Facebook