gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2018. január 24, szerda, Timót napja van. Holnap Pál napja lesz.

  Antal Csaba

  További tanítások


  Eseménynaptár

  2018 Január 2018 Február 2018 Március
  2018, Január 24, Szerda
Alapértelmezett képe
  Ke Sz Cs Sz Va
  1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28

  Napi tanítás

  Kenneth & Gloria Copeland

  Te imádkozz a saját dolgaidért


  Szenved-e valaki közületek? Imádkozzék.

  - Jakab 5:13

  GLORIA


  A szenvedésnek fordított görög szó nem a betegség miatti szenvedésre utal, hanem azt jelenti, hogy zaklatott, nyugtalan.

  Ha nyugtalan vagy, imádkozz. Ezt mondja az Ige. Vedd észre, hogy nem a pásztornak vagy a barátaidnak kell érted imádkoznia, hanem neked.

  Túl gyakran fordul elő, hogy a gyors megoldás reményében mindenkit megkérünk, hogy imádkozzon értünk. Természetesen az nem baj, ha mások imádkoznak érted, de soha nem fogsz állandó győzelemben élni, ha nem tanulsz meg magadért imádkozni.

  A világ legnagyobb gyülekezete Dél-Koreában, Szöulban van. Dr. David Cho pásztorolja, és a legutolsó információim szerint hétszázezer tagja van. Hogyan nőtt meg ilyen nagyra ez a gyülekezet? Dr. Cho szerint a kulcs az ima. Nem csak ő imádkozik, hanem a gyülekezeti tagok is. Az ima egy életforma számukra. Van egy Imahegy nevű helyük, ahol minden nap több ezren jönnek össze.

  Egyszer hallottam Dr. Cho anyósát a tévében, amikor arról beszélt, hogy milyen fontos számukra az imádság. Azt mondta, hogy ha a gyülekezeti tagok valamilyen problémával néznek szembe, gondok adódtak a személyes életükben vagy a házasságukban, akkor legelőször azt tanácsolják nekik, hogy böjtöljenek és imádkozzanak 24 órát.

  Nekünk is komolyabban kell ezt vennünk itt, az Egyesült Államokban. Többé nem azt kellene tanítanunk az embereknek, hogy másokhoz szaladgáljanak imádságért, hanem azt, hogy imádkozzanak magukért.

  Tudod, ha én imádkozom, hogy Isten oldja meg a problémádat, akkor talán egy darabig minden rendben megy majd, de aztán jönni fog a következő vihar, mert még mindig ugyanazokat a hibákat követed el, mint előtte. De ha rászánod magad, hogy imádkozz magadért, ha megfegyelmezed magad, és keresni kezded a Szellem dolgait, akkor örökérvényű válaszokat fogsz kapni.

  Ha Jézus az Urad, akkor szabadon járulhatsz a Mindenható Isten trónja elé. Nála van a megoldás minden létező problémádra, és arra vár, hogy Hozzá menj, és megadhassa neked a választ. Valószínűleg el kell Vele töltened egy kis időt imádságban, hogy meghalljad, de Isten soha nem fog csalódást okozni neked.

  Tehát ne mások imáira támaszkodj! Menj személyesen Isten trónja elé!!


  Igei olvasmány: Zsoltárok 5

  Kinek a napi tanítását szeretnéd elolvasni?
  Ugrás más dátumra

  Utolsó hozzászólások

  Házastárs kereső
  hézzafüzöm azt is hogy 28 éves vagyok és 8éve születtem ujá és járok a Krisztus...
  Házastárs kereső
  én is keresem az úrban való társat és hiszem hogy itt megtalálom az igazi úrban val...
  Házastárs kereső
  Szeretném megtalálni Isten által hozzám rendelt társat. Nagyon vágyok màr egy olyan...
  Házastárs kereső
  Sziasztok! Régóta a szívemen van, hogy legyen egy Társkeresős találkozás az Egyhá...

  Facebook